calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav

Ovo je Vojažova nova devojka!

Objavio: RHT
21/11/2021 3:29 PM

Da ima novu devojku saznalo se kada je Vojaž uputio izvinjenje onima koji ga prate, zato što je na nastupu u Atlanti podigao tri prsta.

https://www.instagram.com/p/CSRStQWD4Xl/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Popularni mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž (20), priznao je da ima novu devojku, prvi put nakon raskida sa Anđelom Ignjatović Breskvicom (21).

 

Printskrin/instagram

 

Kako saznajemo, reč je o Čagli Ben (23), influenserki koju na Instagramu u ovom trenutku prati nešto više od 106.000 ljudi.

Printskrin/instagram

Nije dugo trebalo da počnu da je porede sa Breskvicom i mahom svi su oduševljeni izborom mladog muzičara.

Printskrin/instagram

“Kakva lepotica”, “Ozbiljno lepa, lepša od Breskvice”, “Lepša, daleko lepša!”, “Bravo, dečko! Anđeo”, samo su neki od brojnih komentara.

Podsetimo, da ima novu devojku saznalo se kada je Vojaž uputio izvinjenje zato što je na nastupu u Atlanti podigao tri prsta.

Printskrin/instagram

– Želim da se izvinim svima koji su se osetili uvređeno ili neprijatno. Za mene tri prsta nisu fašistički ili nacionalistički simbol, samo se tako pozdravljamo. Izvinjavam se jer nisam imalo lošu nameru – rekao je, a kao dokaz da nije nacionalista istakao je ko mu je nova devojka.

– Poznat sam po tome što volim sve i što širim ljubav. Tu sam za sve i nisam nacionalista. Moj menadžment je iz Bosne i Hercegovine. Devojka s kojom se trenutno viđam je muslimanka. Nemam mržnju u svom srcu. Želim da se izvinim svima jer imam tu potrebu – dodao je.

Printskrin/instagram

Ovim povodom kontaktirali smo Veruovića, ali do momenta objavljivanja teksta nije odgovorio na poruke.

IZVOR: TELEGRAF.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS