calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

STRAŠNO! MARIJANU ZONJIĆ UNAKAZIO ESTETSKI HIRURG! Cijela polovina lica joj se iskrivila! (VIDEO)

Objavio: RHT
23/11/2023 6:29 PM

U ekskluzivnoj emisiji “Vatreno krštenje”, koja se emituje svake subote u 18 časova na televiziji HYPE, naše novinarke, voditeljice i autorke emisije Miljana i Nevena Arsić su ugostile pjevačicu i bivšu rijaliti učesnicu, Marijanu Zonjić.

Marijana je ekskluzivno u emisiji najavila da joj kroz mjesec dana izlazi nova pjesma, te da se posvetila muzičkoj karijeri.

Zonjićeva je komentarisala sve aktuelnosti sa javne scene, a nezaobilazna tema bila je i “manija” estetskih operacija i transformacija, između ostalog i pozadina Maje Marinković.

 Ja to nikada ne bih uradila, ja se pitam šta će sve te žene kada prođu neke godine i kada to treba da se menja? Ne može zauvijek ostati u tijelu – rekla je Marijana, pa se prisjetila stravične situacije kada je poslije učešća u rijaitiju otišla kod poznatog estetskog hirurga kako bi korigovala usne, ali ju je, kako ona kaže, ta žena unakazila.

– Svi rade kod nje estetske korekcije za reklamu, a ona je mene upropastila. Bukvalno mi je unijela u lice nešto što nije smijelo da bude tu. Ona je meni upropastila usne do te mjere da mi je jedna strana bila duplo veća od druge. Samim tim, meni se iskrivila i ta polovina lica. Morala sam sve to da vadim i stavljam nove usne – objasnila je Marijana u emisiji “Vatreno krštenje”, koja će se emitovati u subotu u 18h, istovremeno i na YT kanalu Hype TV, ali i repriznim terminima ponedjeljkom u 13h i četvrtkom u 22h.

Ispod teksta pogledajte najavu emisije:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS