calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata!

Ovo će biti spektakl! Lukas, Miroslav i Mitar za doček u Rumi: Opština pripremila specijalno iznenađenje za građane!

Objavio: RHT
23/11/2023 3:52 PM

Brojni pjevači odavno su objavili gde će nastupati za Novu godinu, a ipak svi željno iščekuju da oni najpopularniji objave gdje će publika imati priliku da ih sluša pred ulazak u 2024.

Još nije otkriveno ko će uveličati doček 2024. u Beogradu ali jedno od najvećih imena na estradi napraviće ludu žurku na Gradskom trgu u Rumi.

Već svi naslućuju da je riječ upravo o Aci Lukasu koji će zapjevati u najluđoj noći upravo na ovoj opštini, a kako će na binu izaći već od 18 časova, ove godine biće u prilici da se zabave svi, pa i roditelji male djece.

Na sceni za Novu godinu Lukasu će se pridružiti  još jedno veliko ime narodne muzike – Miroslav Ilić, koji će održati koncert od 20 časova, dok će Mitar Mirić u 22 sata izaći pred publiku s kojom će ući u 2024. godinu.

To nije sve što će Opština Ruma pripremiti ove godine, jer pored najvećih hitova gorepomenutih pjevača, za građene Rume opština je obezbjedila i rakiju i kuhano vino, a, kako saznajemo, najvjerovatnije i pečenog vola na ražnju za sve okupljene!

Podsjetimo, nedavno je objavljen film “Pokidan” po motivima iz života Ace Lukasa, kojom je otišao na regionalnu turneju, te je već 50.000 ljudi pogledalo sjajnu glumačku ekipu o popularnom folkeru. Tako će jedna od ludih žurki poslije Štark arene, očigledno da se završi još luđom u novogodišnjoj noći u Rumi.

Nakon toga Miroslav nastupa i u Beogradu, u hotelu “Jugoslavija”, a Lukas će zapjevati na najvećem splavu na Balkanu “Kopernikus”.

BONUS VIDEO:

Hypetv/24sedam.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS