calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt

ŽENA OD SULTANA progovorila o ljubavi sa Vukom Mobom! Ovo će vas NAJVIŠE IZNENADITI

Objavio: RHT
22/11/2023 12:00 PM

Tijana Milentijević uživa u vezi sa reperom Vukom Mobom, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa i priznala da postoji ljubomora, ali u granicama normale.

foto: instagram/printscreen

– Svako je, kada mu je stalo nekog, ljubomoran. I ja sam ljubomorna, ne pretjerano, ali prosto ne dam svoje. Vjerujem mu i mislim da i on meni vjeruje, a povjerenje je najbitnije – kaže Tijana Em i otkriva kako je uplovila u vezu sa reperom.

– Vuk se meni javio na Instagramu, a nakon toga je došao na moj nastup. Čuli smo se, vidjeli i nakon toga smo ušli u vezu. Lijepo nam je, hvala Bogu, i ja se iskreno nadam da će potrajati. Tek smo ušli u drugi mjesec, tako da, za sada nam je super – kaže ona i dodaje da se nije u potpunosti preselila u velelepnu Vukovu vilu, ali ne krije da je češće kod njega nego u svom stanu:

Foto: Printscreen Instagram

– Nisam se preselila, ali da provodimo previše vremena zajedno i da sam dosta kod njega, to je tačno. Ogromno mi je olakšanje to što se i on i ja bavimo istim poslom, jer je on neko ko me razumije i podržava apsolutno u svemu. On mi govori da treba da izgledam dobro i da budem seksi, a to mi mnogo znači u poslu. Bio je prisutan i kada sam snimala spot i podržao me apsolutno u svemu. Nikada dosad nisam imala takvog partnera. Ranije sam imala tremu i blokadu, a s njim to nije slučaj. S njim uživam u svemu, ne smeta mi kada je tu, naprotiv. Znači mi kad je tu – kaže Tijana Milentijević.

– O svabi ne razmišljamo, moja svekrva je predivna ženaO svadbi niti pričamo, niti ja o tome razmišljam. Trenutno želim da se posvetim karijeri i pjesmama, a mislim da i on tako razmišlja. Ima vremena za sve, nama je trenutno jedino važno što smo sretni sada – kaže ona i otkriva kakav odnos ima sa “svekrvom”:

– Ne bih to pretjerano komentarisala, ali mogu da kažem da smo se upoznale i da imamo predivno mišljenje jedna o drugoj.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS