calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom” Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta!

Slavica više nije Eklston, ali nije ni Radić!

Objavio: RHT
21/11/2023 8:40 PM

Više od deset godina nakon razvoda od Bernija Eklstona, njegova bivša supruga Slavica u hrvatskim zemljišnim knjigama više nema prezime Eklston.

Foto: Nezavisne novine/arhiva

Ne koristi ni svoje djevojačko prezime Radić, nego se sada zove Slavica Malić. Početkom maja upisala se kao vlasnica kuće u Velikom Zatonu pokraj Dubrovnika pod prezimenom Malić.

To je prezime njene majke Ljubice. Slavica je, osim na adresi u Velikom Zatonu, prijavljena i na adresi u Rijeci.

Početkom 1980-ih udala se za šefa Formule 1 Bernija Eklstona, a njihov razvod preplavio je svjetske medije 2009. godine. Razvodom od Bernija dobila je nevjerovatnih 740 miliona funti, odnosno nešto više od 847 miliona eura.

Kamenu kuću pokraj Dubrovnika kupila je 2015. godine. Bivši vlasnik kamene kuće je porodica Kusalo, koja živi u Americi. Kuća s jedne strane graniči s kućom i restoranom poznate ugostiteljske porodice Gverović, a s druge s ljetnim luksuznim domom poznatog umjetnika Brace Dimitrijevića.

Dvije godine kasnije se pisalo da je naljutila susjede u Zatonu kada je počela s renoviranjem vile, a radovi nisu prestali početkom turističke sezone. Zbog zaglušujuće buke koja je dopirala iz njene kuće, mnogi su mještani ostali bez gostiju, prenosi Index.hr.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS