calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Poznati glumac ležao u sobi do Lauševićeve: “Kad je odlazio iz sobe, poklonio mi je…”

Objavio: RHT
18/11/2023 3:30 PM

Poznati glumac Irfan Mensur svojevremeno je bio hospitalizovan zbog koronavirusa, a pored njegove sobe je ležao Žarko Laušević. Ono što je pokojni glumac učinio za Irfana zauvijek će pamtiti.

Foto: Printscreen Instagram

Iako Mensur nikada nije djelio anegdote sa Lauševićem, nakon glumčeve smrti riješio je da podijeli sa javnošću divne uspomene na Žarka, ali i ono što se desilo u bolnici.

“Mi smo se svakog 19. januara, odnosno našeg rođendana – ako smo bili u mogućnosti, nalazili i zajedno provodili noć. Ne zbog toga da bi slavili, već zbog toga da bi skupili divne i pametne ljude zbog kojih smo se i mi dobro osjećali. Poklanjali smo jedan drugom sitnice, čak i kada smo obojica ležali od teškog oblika korone”, počeo je priču glumac za “Kurir” i nastavio:

“Bili smo soba do sobe. Otišao je par dana prije mene i kada je odlazio rekao je: “Evo ti ovo za ova dva do tri dana”. Ali mi je ostavio nešto što me i danas podsjeća na njega. To je šolja sa velikim smajlijem iz koje ja pijem kafu svako jutro. Poklonio mi je za rođendan jedne žute čarape, ali to nije žuto, već fluorescentno žuto i štipa za oči kada se pogleda. On se smijao i rekao: “Ovo ćeš barem jednom da obučeš. Jedino ti, jer ne znam čovjeka koji bi to obukao. Takav je bio Žarko “, ispričao je Mensur.

Podsjetimo, Laušević je preminuo u srijedu u 63. godini, nakon kraće i teške bolesti. Bio je jedan od najpoznatijih i napriznatijih jugoslovenskih i srpskih glumaca…

(hypetv.rs/b92)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS