calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

STEFAN USILJANIN RASPLAKAO SELMU BAJRAMI! “Ko je kriv što tvoj sin ima loše djetinjstvo?” Selma grcala u suzama “Maltretirali su me i ponižavali!”

Objavio: RHT
17/11/2023 8:00 PM

U subotu 18. novembra od 22h na Hype televiziji u emisiji „Pretres“, autora i voditelja Stefana Usiljanina, gost će biti popularna pjevačica Selma Bajrami. 

Selma je poznata po svojim velikim hitovima i raskošnom glasu, a pjevačica se u jednom periodu života povukla sa javne scene i razlog ne krije, a to je privatni problem u vezi njenog bivšeg supruga Muje sa kojim je na sudu već punih devet godina.  

U emisiji „Pretres“ voditelj Stefan Usiljanin je kako i sam kaže napravio presjek kada je u pitanju ova popularna pjevačica i vratio je puno godina u nazad da se priseti i svog djetinjstva i karijere.  

Stefan Usiljanin: „Ko je kriv što tvoj sin ima loše djetinjstvo?“ -upitao je voditelj 

Razgovarali su o privatnom životu, o prvom i drugom braku, razvodima i uzrocima istih, o njenom sinu Darisu, roditeljima, počecima pjevačkog zanata, o teškom i tužnom životu, svojim snovima i željama. 

Selma Bajrami: „Maltretiranja, ponižavanja, da sam ja debela i ružna“  -pričala je pjevačica kroz šta je prolazila u braku sa drugim mužem.

Ne propustite samo na Hype televiziji i jutjub kanalu, u subotu od 22h turbulentnu emisiju „Pretres“ i neispričanu životnu priču pevačice Selme Bajrami.  

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS