calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni

ĐORĐU DAVIDU je smešno što neko poput BIKOVIĆA glumi KRIMINALCA!

Objavio: RHT
18/11/2021 10:08 PM

Roker Đorđe David dodao je da je njemu smešno što neko poput Bikovića glumi kriminalca.

 

Nastavak filma “Južni vetar” koji se zove “Ubrzanje”, pogledalo je za samo dve nedelje preko 400 000 ljudi, a glavnu ulogu u ovom popularnom ostvarenju igra Miloš Biković.

Glumac tumači lik Petra Maraša, momka koji se bavi kriminalom, i u kojem uvek postoje moralne dileme.

Iako se većini dopada ova Bikovićeva uloga, roker Đorđe David izjavio je da uloga kriminalca nikako ne pristaje nekome kao što je Miloš Biković.

 

– Vidim nekih pet do sedam glumaca koji se provlače kroz sve serije i to mi je strašno. Vidim neke momke koji glume kriminalce i ja vrištim od smeha, jer im ništa ne verujem. Kako može da glumi kriminalca Miloš Biković, koji izgleda kao freska? Ne ide, meni je to smešno. Ne kažem da nije dobar glumac, ali ne možemo biti svi za sve, osim ako nisi Marija Šerifović ili Jelena Tomašević – izjavio je David.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS