calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina Dnevni horoskop za utorak, 3. septembar 2024: Škorpijama su na testu živci, Strijelci razvijaju karijeru, Ribe stagniraju u ljubav, a Vi? I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje! Sarajevo: Migranti se sukobili na Stupu, jedan od njih ustrijeljen iz vatrenog oružja “BACIO ME JE NA POD VELIKOM BRZINOM, MORAĆU NA REHABILITACIJU!” Goga Sekulić promijenila ploču i otkriva SVE DETALJE SAOBRAĆAJKE! ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) Bivša manekenka bez šminke odbranila titulu: Jedna od najljepših Hrvatica ikada NAKON BROJNIH SKANDALA, OTKRIVEN ANELIN PAKLENI PLAN! Niko nije slutio ovakav potez! Evo kome je pomogla! ŠOK! STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA ULICI! Procurio snimak nasilja GORŠTAK I KOMŠIJE ISPRIČALI SVOJU PRIČU! Kristina samo želi Jovanov zagrljaj, a šta DOKTORI KAŽU? Bred Pit sa djevojkom Ines de Ramon na crvenom tepihu na ovogodišnjoj Veneciji STANIJA ZANIJEMILA OD ŠOKA! Evo gdje je Asmin otišao, u jeku skandala o raskidu, Durdžić se odlučio na ovo! ON MI GOVORI KAKO ME JANA I FATIMA OGOVARAJU! MEMU NE SMIJE VIDJETI DA SE NE PREPADNE! Elmedin pokazao papagaja Zmajevi se okupili u Ajndhovenu, Barbarez poručio: “Nismo došli biti sparing partner”

SKANDAL! “NISAM IMALA SVOJA OSNOVNA LJUDSKA PRAVA! DRŽALI SU ME NA SILU! NISU HTJELI DA MI DAJU DA RASKINEM UGOVOR!” Stravična ispovijest bivše rijaliti učesnice, koja je KIDNAPOVANA sa televizije od strane svoje porodice

Objavio: RHT
17/11/2023 1:40 PM

U najnovijem izdanju najšokantnije emisije u regionu “Vatreno krštenje”, voditeljica i autorica, novinarki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje svake subote u 18 h na malim ekranima i na YT kanalu Hype TV, predstavljena je potresna priča bivše rijaliti učesnice Nevene Kalaver, koja se prvi put pojavila u javnosti nakon drame koju je prošla na jednoj televiziji, a ona tvrdi da su je u rijalitiju držali na silu.

Nevena je otkrila mračnu stranu rijaliti formata, a kako i sama kaže “potpisala je ugovor sa đavolom”.

Tražila sam da mi donesu ugovor da mogu da izađem, to je moje pravo, kukala samm i vikala ispred voditelja, pa čak i tokom emisija, ali niko nije reagovao – rekla je Nevena, pa dodala:

Moja porodica je unajmila advokata kojeg nisu ni pustili na televiziju, a on je vratio novac mojima i rekao da ne može ništa da uradi. Moja majka je alarmirala policiju, koja je rekla da nije nadležna za to. Niko ništa nije mogao da uradi! – šokirala je ona.

Ono tamo nisu humani uslovi, svako ima svoja ljudska prava, to tamo ne važi – rekla je Nevena u svojoj prvoj ispovesti u “Vatrenom krštenju”.

Foto: M. M./ATAImages

Nakon toga Nevena je do detalja ispričala kako je njena porodica donijela drastičnu odluku da je sami izvedu iz rijalitija, te su upali na teleiziju i “kidnapovali je”.

Moja majka je ponela nož i zapretila portiru da će da se povredi ukoliko je ne pusti, a onda je tek počeo haos.

Nevena je detaljno opisala svoje bjekstvo, za koje su uslijedile i krivične prijave. O svemu tome Nevena je govorila u novom izdanju emisije “Vatreno krštenje” koje se emituje svake subote u 18 h, sa repriznim terminima u ponedeljak u 13 h i u četvrtak u 22 h.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS