calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Volite li vi doručak u krevetu? IDU SULTANOVI SPECIJALITETI I KUĆNE ČAROLIJE (VIDEO) Osumnjičeni za dječiju pornografiju doveden u Tužilaštvo: Već optuživan za sek**alno uznemiravanje studentica UDRUŽILE SE BIVŠE DJEVOJKE OD ŠA! “Neka reper u pokušaju potraži stručnu pomoć” GOGA SEKULIĆ O OPERACIJI I KOMPLIKACIJAMA NAKON INTERVENCIJE:”Imala sam dug oporavak” STANISLAV MORA NA OPERACIJU! Nakon ovog udarca ništa više neće biti isto! “NAŠA LJUBAV SE RODILA U KOMBIJU!” Rada Manojlović o Milanu Stankoviću, otkrila čime ju je OČARAO (VIDEO) Zašto je Hrvatsko državno odvjetništvo odustalo od progona Luke Modrića zbog lažnog svjedočenja!? NAPADNUTA, TAKSISTA HTIO DA JE UDARI! JEZIVI DETALJI! Opšta pometnja, oglasila se influenserka nakon incidenta NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU!? Javno priznala da ima prve simptome! U SUSRET REGIONALNOM SPEKTAKLU “IMANJE” Izazovna Nives Celzijus pozirala u polju: ‘Ova će ljubav u mojim grudima tinjati zauvijek‘ STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati

ŠOK OBRT Gagi moli Anabelu da se pomire, došao joj čak i na vrata

Objavio: RHT
16/11/2023 1:11 PM

Prošlo je tri godine kako su Anabela Atijas i Gagi Đogani bili zajedno u rijalitiju, a poslije toga su na ratnoj nozi i više nisu progovorili ni riječ.

Foto: Instagram/Printscreen

Uz sve napore Gagija da ostanu u kontaktu zbog Lune, kao i unuka, ipak nisu uspjeli u tome. Međutim, Đogani navodno sada na sve načine pokušava da stupi u kontakt sa njom.

Foto: HYPE TV

 Gagi je mnogo iskren, voli da priča i iznio je neke stvari o Anabeli koje nije smio. Od tada ga ona ne podnosi. Još ga je više zamrzila jer je bio dobar sa Markom kada njih dvoje nisu pričali, pa je bio sa njim i Lunom na svim bitnim slavljima u porodici, dok su Anabeli bila zatvorena vrata. I dok ga ona već tri godine ignoriše, Gagi sada na sve načine pokušava da se pomire. Čak je pristao da iz Anabelinog stana na Vidikovcu uzme stari namještaj koji su ona i Andrej mijenjali nedavno. Lično je došao sa kamionom da preuzme namještaj, ali Anabela nije željela da izađe iz sobe tako da se nisu ni vidjeli. Bukvalno se ponizio i uzeo stari namještaj samo da bi se vidjeli i popričali, ali ona je i dalje hladna i ne želi u životu da ga vidi – kaže izvor blizak Gagiju, dok Anabela i dalje ne želi ni riječ da kaže o njemu.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS