calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ANĐELO NIJE GEJ!” Pobjednica rijalitija riješila da RAZVEŽE JEZIK: “Svi znamo ko je Đedović i šta on radi!” (VIDEO) VRELO, SVE GORI! NISVES POMJERA GRANICE! Pjevačica sve oduševila novom pjesmom! (FOTO) U Makarskoj za četiri sata izgorjela jahta vlasnika kompanije iz Širokog Brijega: Plovilo vrijedno oko 3 miliona eura Poznat novi klub Edina Džeke: Navijači Željezničara bijesni na bivšeg igrača Skandal u Srbiji: Igrači odbili premije za Euro, u savezu uzeli i po 100.000 eura? Znamo o čemu maštate: Svaka treća žena ima istu fantaziju Na Vidovdan Aca Lukas napravio popis stanovništva na Krku NAREDNIH DANA VAMA ĆE DA SVANE: Za 3 znaka stiže vrijeme ostvarenja najvećih želja EKSKLUZIVNO Limitirana kolekcija sa logotipom “Imanja”, naručite majice na vrijeme, gratis veliko iznenađenje! “NINA KOVAČEVIĆ IMALA JE DVA PROMILA ALKOHOLA U KRVI kada je sa 100KM/H UDARILA DIJETE” Hype ekskluzivno saznaje NAJNOVIJE DETALJE STRAVIČNE NESREĆE Sanja Maletić se prvi put oglasila nakon porođaja: “Ispunila sam prazninu u svom životu” Koliko je voda u bazenima sigurna za kupače: Građani izloženi raznim zdravstvenim rizicima Kaća Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem: “Kada se vidimo, sve pršti od strasti” OBRAZOVANJE ZDRAVKA ČOLIĆA! Važi za jednog od najobrazovanijih pjevača na estradi, a evo šta je završio! “STEFAN KARIĆ JE BIO NASILAN PREMA MENI” Iva Grgurić šokirala: “MI NIKADA NISMO BILI ZAJEDNO” JEDINA FOTOGRAFIJA UMRLE KĆERKE POPULARNE GLUMICE: Imala je svega 24 godine, a njena smrt je misterija

PORUKA PJEVAČICE INDIRE RADIĆ: “Želim da imam neko svoje vrijeme, dosta je bilo!”

Objavio: RHT
15/11/2023 9:00 PM

Bh. pjevačica s adresom u Srbiji Indira Radić (57) u svojoj dugoj karijeri snimila je veliki broj hitova, a jedna od njenih pjesama je u posljednje vrijeme, nakon mnogo godina, postala opet veoma slušana. Radi se o numeri „Dve muzike“.

Vrijeme pokaže

Kad mi je Goran Ratković Rale dao pjesmu, rekao mi je kako ne zna hoće li mi se svidjeti. Poslušala sam je i rekla sam: “Ma, odlična pjesma, hoću da je snimim.“ Sve što je kvalitetno mora kad-tad doći do svog vrhunca kada su u pitanju slušanost i vrijednost. Imala sam ja tada CD s puno pjesama, ali ne možeš ti odlučiti koja će se izdvojiti, to samo vrijeme pokaže. Sve se desi u pravo vrijeme. U te stvari vjerujem – rekla je Radić prilikom susreta s novinarima u Sarajevu.

Kružile su mnoge priče o nastanku teksta pjesme „Zmaj“, a jedna od njih je i kako je djevojka iz bolnice svom momku tu pjesmu posvetila prije smrti. Međutim, Indira je otkrila drugu stranu te priče.

Takav se tekstopisac kao što je bila Marina Tucaković više neće pojaviti na ovim našim prostorima. Samo kada gledam svoje pjesme, naprimjer „Zmaj“, kakav je to tekst. Marina je rekla da „Zmaj“ nije nastao na taj način, međutim, to je krenulo da se priča, piše, da je istinita priča. Ja ne mogu da kažem da li je istina ili nije. Marine nema među nama, tako da ostaje samo da vjerujemo u ono što osjećamo. Prije svega, nosi veliku težinu, jak je tekst, stvarno može svako da pronađe odgovore u njoj – kaže Radić.

Trenutno radi na svom novom CD-u, a, kako je rekla, nakon toga će uslijediti turneja i koncerti.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/avaz.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS