calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Žestoka rasprava Elmedina i Jane: “Fatima, ti šuti – ja neću…”(VIDEO) ZNAČAJAN KORAK U ISTRAZI UBISTVA DANKE ILIĆ: Stigla DNK i GPS vještačenja ŠOK SNIMAK JELENE I UROŠA: Uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI  Larisa Cerić poražena u četvrtfinalu: Boriće se za bronzu na Olimpijskim igrama! MIONA ĆE OVIM POTEZOM UNIŠTITI ŠA! Pokazala PREVIŠE Teške saobraćajne nesreće kod Prijedora i Laktaša: Poginule dvije osobe MAJA I STANISLAV OZVANIČILI VEZU: Evo kako je pao Krofak (FOTO) Larisa Cerić izborila osminu finala na Olimpijskim igrama 2024. Saša Mirković objavio DIVNE VIJESTI! Od jeseni se nastavlja SNIMANJE vaše OMILJENE SERIJE! Ovo je NAJSNIMANIJI SITKOM NA BALKANU! BRAVO ZA HYPE! Jedva čekam “IMANJE”: Požgaj oduševljen najvećim rijalitijem ikada! “Sela izumiru, hvala Bogu što se pokreće takav projekat!” IVAN PROLAZI PAKAO SA JELENOM: Prijeti mi policijom Vatrogasci u Mostaru cijelu noć se borili s požarima: Treći dan borbe s vatrom u Tučepima i Vrsinama Dnevni horoskop za petak, 2. avgust 2024: Blizanci rješavaju nesporazum, Vage ulaze u novu romansu, a Vodolijama će biti teško da se pridržavaju discipline i rutine PROVJERITE DA LI IMATE PRAVO NA SUBVENCIJU: Evo kome će Vlada FBiH subvencionirati račune za električnu energiju DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DJEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!”

MATORA ODLAZI IZ RIJALITIJA?! Više nije mogla da IZDRŽI: Evo kada napušta ‘Belu kuću’

Objavio: RHT
14/11/2023 10:20 PM

Jovana Tomić Matora otkrila je da sutra nakratko izlazi iz ‘Bele kuće’ zbog suđenja koje ima sa Miljanom Kulić, a o ovoj temi je sinoć pričala sa Markom Đedovićem.

Foto: Printscreen/Youtube

Osim toga, Matora je otkrila da će tu priliku iskoristiti da sa advokaticom razgovara o razvodu.  

 Sutra idem na suđenje ovo što imam sa Miljanom. Pitaću advokaticu da sazna sve što treba za hitan razvod. Nasamarile su me, nisam ni sanjala da će ovo da me snađe. Vidjeću sutra šta ću. Sigurno još stvari nije priznala od sramote. Najviše njoj žao sebe što se to saznalo. Gulila bi ona i dalje to, možda saznam nešto sutra – rekla je Matora.

Također, osim Matore, Elitu bi trebalo da napuste i Marko Đedović i Miljana Kulić. Marko je ranije najavio da će 15. novembra biti donijeta presuda u slučaju protiv Kulićeve, kao i da će najvjerovatnije ona završiti u ustanovi zatvorenog tipa.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS