calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov!

Adam Đogani htio pobjeći iz “Elite”: Reagovalo obezbjeđenje, zadobio i povrede! (VIDEO)

Objavio: RHT
14/11/2023 10:30 AM

Adam Đogani je, kako pričaju njegovi cimeri iz rijalitija, protekle večeri htio je pobjeći iz “Elite”. 

Foto: Printscreen Youtube

Kako je otkriveno, njega je obezbjeđenje spriječilo da preskoči rampu, a prilikom bjega se i povrijedio.

– Šta je bilo, pobjegao, pa se vratio – pitala je Kačavenda.

– Jao ženo, da vidiš kakva su mu koljena. Pozdravio je Darka i samo vidiš, kako se spušta. Adrenalin. Izvukao se, sav se ogulio, stigao do rampe. Da je prešao rampu, bio bi diskvalifikovan. Uspio je da ga uhvati jedan iz obezbjeđenja, pa su ga vratili. Samo da je preskočio, ovaj ne bi ništa mogao da mu uradi – ispričala je Irina.

– Brate, 50.000 eura da se baci tek tako… On se i prošle godine ugasio, ima on neki problem – dodala je Milena.

Adam je, inače, tek krajem oktobra ušao u rijaliti, a nikome nije bilo jasno zašto je pokušao već sada da pobjegne. Pažnju je privukao pričom da je bio u vezi sa Mirelom Kemez, sestrom Milice Kemez, koja je ostala trudna sa njim, ali kako je bila u pitanju vanmaterična trudnoća, ona je išla na abortus.

Takođe, ispričao je i da godinama ne priča sa Anabelom Atijas.

(hypetv.rs / 24sedam.rs)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS