calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi

Pop diva Jelena Karleuša uz objavljenu fotografiju kćerke Nike uputila joj EMOTIVNU PORUKU

Objavio: RHT
13/11/2023 11:20 AM

Pop diva Jelena Kalreuša, svoj privatan život, budući da je jedna od najvećih i najzvučnijih imena sa ovih prostora, nije uspela uvek da sačuva, te smo upućeni u gotovo sve članove njene porodice i način na koji živi, radi i generalno provodi svoje dane.

Budući da nesebično sa svojim pratiocima dijeli najzanimljivije segmente svog života, tako je i ovog puta odlučila cijelom svijetu da pokaže kako je njena mlađa kćerka Nika izrasla u pravu ljepoticu.

Jelena je izrazito emotivna i ponosna svaki put kada govori o svojim kćerkama. Prisjetimo se samo kako je reagovala na njihov pomen nakon završetka promocije svoja dva albuma “Alfa” i “Omega” – plakala je sa knedlom u grlu.

Atina i Nika su dvije jako sretne djevojčice kojima ne manjka ničega u životu, a logično, privlače i veliku pažnju javnosti, budući da su im roditelji jedni od najpopularnijih ljudi na ovim prostorima.

Iako male, izrasle su u prave ljepotice, a samim tim su sve interesantnije publici koja uživa da prati njihove snimke, fotografije i statuse po socijalnim mrežama.

Ovog puta je Nika Tošić odlučila da postavi novu fotografiju na svoj Instagram profil, a pored komentara koji su bili pozitivni, najponosnija mama – Jelena Karleuša, odlučila je čitavom svijetu da pokaže svoju mlađu ljepoticu, te napisala “Moj anđeo”.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/ sd.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS