calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dokumenti otkrivaju: Ubica supruge na Pofalićima pravosnažno osuđen u Hrvatskoj Nevrijeme opustošilo Trebinje: Olujni vjetar lomio drveće, dizao crijepove… Kristijano Ronaldo EMOTIVNIJI nego ikad, a onda je progovorio i o budućnosti u dresu reprezentacije MIONA I ŠA U VRELOJ AKCIJI! Sve se treslo poslije njene svadbe sa bivšim dečkom! NISU MARILI ZA CIMERE POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO)

“NEMAM PRAVO DA SE ŽALIM, KROZ ŽIVOT SAM PROLAZILA LAGANO” Melina Džinović otkrila recept za uspjeh

Objavio: RHT
10/11/2023 11:20 PM

Modna kreatorka Melina Džinović progovorila je o kćerki Đini i njenom stilu.

– Kćerku nimalo ne savjetujem oko oblačenja! Kao što vidite, nas dvije se potpuno razlikujemo. Drago mi je da dijete nije moja kopija, ima svoj put, svoj stil. Da li se meni to sviđa ili ne, zaista, nije ni pitanje. Mislim da neko od 19 godina i ne treba da bude savjetovan od žene koja ima 40 i koju – istakla je Melina pa dodala:

– Mislim da taj dio djetinjstva i traženja sebe, koji smo svi mi imali, ne treba njoj da bude ukinut zato što je moja kćerka.

Melina je otkrila i koliko je zahtjevno biti uspješna poslovna žena.

– Pa, ja mislim da je najzahtjevnije biti neuspješna žena. Ako malo razmislite… Kad imate uspjeh u stvarima oko kojih se trudite i oko kojih radite, onda u tome uživate i sve se nekako množi. Ja nemam prava da se žalim, ja sam kroz život uvijek prolazila lagano. Kad se poredim sa drugim ljudima, koji su krenuli iz minusa i prošli teška stanja, moram priznati da im zavidim na čvrstini i hrabrosti koju su rano dobili, ja to tek sad stičem. Bilo bi razmaženo da kažem da sam imala neuspjehe. Lagano sam uvijek prolazila i na tome sam jako zahvalna – kaže Melina Džinović.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS