calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

„Nisam se još potpuno oporavila“: Aleksandra Mladenović progovorila o paklu koji je prošla sa bivšim dečkom

Objavio: RHT
09/11/2023 6:20 PM

Pjevačica Aleksandra Mladenović pojavila se na jednom događaju, a nakon drame sa bivšim dečkom kojeg je prijavila policiji, zablistala je u punom sjaju.

Ona je privukla veliku pažnju, a na samom početku istakla da vodi zdrav život.

Ne pijem pola godine, ali vesela sam. Ne pijem alkohol, prebacila sam se na zdrav život, mnogo mi je lakše da radim, da se krećem. Ne pijem i mirna glava, teško je kad si ujutru mamuran. Isto slatko ne jedem, ali samo pušim, inače nemam krizu za hranom i alkohlom– rekla je ona.

Aleksandra je otkrila da li se vodi parolom „najbolje izgledam kada se najgore osjećam“.

Tako je, ali sada se osjećam dobro. Nisam se potpuno oporavila, ali se svakako trudim da budem bolje. Život ide dalje, svi mi griješimo, šta da se radi, ne mogu više da osuđujem sebe. Ali u budućnosti ću znati- ističe ona.

Mladenovićeva je dobila brojnu podršku nakon drame sa bivšim dečkom.

-Ćanin sajvet jeste najbolji, ali sve kolege su me podržale. Istinski sam se osjetila voljenom. Pohvalila bih sve novinare koji su mi pružili toliko podrške i razumjeli me- priča ona.

Aleksandra je nekoliko dana nakon drame nastupala sa bivšim partnerom i kolegom Urošem Živkovićem, a sada je ispričala da li ju je on posavjetovao.

-Uroš i ja smo ostali u prijateljskim odnosima, naravno da me je posavjetovao, ali to bih zadržala za sebe- zaključila je pjevačica.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS