calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM

DA LI OTAC I SIN RAZGOVARAJU NAKON SVIH SKANDALA?! Isplivala istina o odnosu Čarlsa i Harija, a Kamila i tu “vedri i oblači”!

Objavio: RHT
08/11/2023 5:50 PM

Da li Čarls III i princ Hari razgovaraju nakon svih skandala, pitaju se mnogi, a izvor je za Daily mail otkrio poražavajuće detalje. Ključnu ulogu između oca i sina igra kraljica Kamila.

Britanski monarh je indirektno upozoravao sina, u medijima, da ne prekorači ovu granicu, ali to se nije desilo.

Odnos Megan Markl i princa Harija i njegove porodice je više nego na klimavim nogama nakon Megzita prije tri godine. Situaciju su pokvarili njihov intervju u emisiji Opre Vinfri, pa njegovi memoari “Spare” koji su u prodaji od januara ove godine.

Princ Hari je u maju prisustvovao krunisanju svog oca i kraljice Kamile u Londonu, ali se odmah nakon ceremonije uputio nazad u Ameriku, kod Megan Markl i njihove djece Lilibet Dajane i Arčija Harisona. Britanska kraljevska porodica nije javno obilježila njegov 39. rođendan ove godine. Insajder je rekao da Hari nije dobilo bilo kakve lijepe riječi od princa Vilijama ili kralja Čarlsa prije ili nakon krunisanja.

– Komunikacija između kralja i princa Harija je i dalje prilično loša. Ne razgovaraju mnogo, ako uopšte i razgovaraju – ispričao je izvor za The Telegraph.

Zna se da je kralj Čarls važi za radoholičara, koji radije komunicira (razgovorom) telefonom ili imejlom nego preko SMS poruka ili WhatsApp. Ali daleko od toga da to može da bude razlog zašto ne priča sa sinom.

Izvor je dodao joj jedan razlog- razočaranje kralja zbog načina na koji je Hari opisao kraljicu Kamilu u memoarima. U toj knjizi piše da je ona opasna i zlobna. Hari je poručio i da su njegov otac i njegova supruga krivi za određene priče o njemu i Vilijamu: “Imam složena osjećanja jer sam dobio maćehu koja me je nedavno žrtvovala na svom PR oltaru”.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS