calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO)

Pokušaju otmice tri dječaka ispred sarajevske Osnovne škole Pofalići: Evo šta kažu iz policije

Objavio: RHT
07/11/2023 10:20 PM

U sarajevskom naselju Pofalići danas se navodno desio pokušaj otmice tri dječaka ispred Osnovne škole Pofalići.

Foto: Avaz

Kako su naveli korisnici društvenih mreža, dva odrasla muškarca i žena romskog porijekla su bili u kombiju bijele boje sa crnom haubom.

Foto: Screenshot

MUP Kantona Sarajevo je zaprimio dojavu o pokušaju otmice dječaka ispred Osnovne škole Pofalići.

– Danas, 07.11.2023, oko 14:15 sati, na poziv direktorice Osnovne škole Pofalići, ulica Ivanjska, policijski službenici PU Novo Sarajevo su izašli na teren, u prostorije ove osnovne škole, gdje su zatekli odgovorno osoblje škole, te troje učenika u pratnji roditelja.

Tom prilikom, policijskim službenicima je saopćeno da se troje djece koja pohađaju peti razred ove škole, kretalo trotoarom ulice Drinska oko 13:00 sati, te kod skretanja u ulicu Pofalićka se na kolovozu nakratko zaustavilo motorno vozilo iz kojeg je izašla jedna ženska osoba, te se obratila djeci, nakon čega su se djeca trčećim korakom udaljila sa tog mjesta. Predmetna ženska osoba nije slijedila djecu.

Policijski službenici su poduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti, te nije utvrđeno da je bilo protivpravnih radnji.

Uprava policije MUP-a Kantona Sarajevo, a u cilju preventivnih mjera, izvršit će dodatne provjere ovih navoda.

Istovremeno apelujemo na sugrađane da se suzdrže od dijeljenja neprovjerenih informacija koje mogu izazvati strah i uznemirenost građana Kantona Sarajevo – rekla je za portal “Avaza” portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS