calendar

Sreda 10. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Žena baš svaki put doživi orgazam zbog ove tehnike u krevetu SLAVLJE U DOMU NOVAKA ĐOKOVIĆA! ”Sve žene žele muža kao što je Nole!” Rođena sa dva spolna organa: “Ako jednom treba odmor, koristila sam drugi” JEDAN ZA MUŽA, DRUGI ZA POSAO “SVAĐAMO SE NEKAD” Ognjen Amidžić otkrio da nije sve bajno u njegovom braku sa Minom Naumović! DISKVALIFIKOVANA TAKMIČARKA SE VRAĆA U RIJALITI DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti IVAN MARINKOVIĆ OD JELENA TRAŽIO SAMO JEDNO! Oboje sasuli sve jedno drugom u lice! RONI SUZE! GUŠI SE! Matori pozlilo, ne može da prežali Anitu! ŠA NASRNUO NA MIONU, A ONA BRUTALNO UZVRATILA! NOVI SKANDAL ODRIJEŠIO KESU! NIKOLA PEKOVIĆ SLAB NA PJEVAČICE! Razvodi se, a folkerki poklonio 30.000 eurića, čukica od koje zastaje dah! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan sa porodicom konačno na godišnjem odmoru! KREĆU DANI IZ BAJKE (VIDEO) Poznata glumica iz “Heri Potera” snimljena sa misterioznim muškarcem Maja: Filip je moja najveća ljubav! “O bivšim sve najljepše” SKINULA SE NIKOLINA PIŠEK! Voditeljka utegla grudi, sve puca, a onda pokazala i pokazala međunožje! (FOTO) BEBA PREMINULA OD TOPLOTNOG UDARA! Sa roditeljima bila u čamcu na +48 Celzijusa! OGLASILA SE NJENA MAJKA TANJA IMA MIŠIĆE, ALI I”MAJBAH”! Sin Dragane Mirković pokazao mišiće i izvajano tijelo (FOTO)

“GODINU DANA NEPRESTANO SAM SE DROGIRALA!” Jelena Krunić otkrila sve DETALJE borbe sa POROCIMA: Evo kako je sve POČELO

Objavio: RHT
07/11/2023 5:50 PM

U najnovijem izdanju emisije “Vatreno krštenje”, koja se emituje svake subote u 18 časova na televiziji HYPE, naše voditeljke i autorke, Miljana i Nevena Arsić su ugostile bivšu igračicu i bivšu rijaliti učesnicu, Jelenu Krunić.

“Vatreno krštenje” sa Jelenom Krunić je šokiralo sve gledaoce koji je prate godinama, jer je ekskluzivno kod naših voditeljki Miljane i Nevene Arsić Jelena otkrila da se borila sa porocima, da je koristila narkotike, alkohol, kao i da je zloupotrebljavala lekove za smirenje, a onda i javno priznala da je više puta pokušala da se ubije.

Krunićeva je u “Vatrenom krštenju” ispričala kako su počeli njei problemi, navodeći da je uz pomoć poroka pokušala da pobjegne od istih, a onda priznala da je godinu dana konstantno koristila narkotike i alkohol:

-Nakon raskida dugogodišnje veze, tada sam imala problem sa porocima, od tog perioda, ja sam se tada odala jednom poroku, bježanje od realnosti te vodi u poroke, da li ćeš ti da piješ, da li ćeš ti da se kockaš, da li ćeš da koristiš nedozvoljene supstance.  Šta se sve danas smatra porokom, to sam ja radila. Nisam nikad kockala, alkohol jesam, nedozvoljene supstance neke, ne sve, jesam. Lijekove sam zloupotrebljavala da bih se smirila, pa onda kao nije mi dovoljan jedan, hajmo dva, pa nisu dovoljna dva- govorila je Jelena u “Vatrenom krštenju” i dodala:

-Znači nemojte bježati od realnosti u to i u depresiju kao što sam ja, nego budite okruženi sa što više ljudi, non stop u nekom kretanju, idite u planinu, bilo gdje, gdje možete da sebe nađete i svoj mir. To su ljudi koji su itekako autodestruktivni, ja sam bila itekako autodeskrutivna. Posle sam se na taj način borila i sa tatinom bolešću. Trenutak kada sam shvatila da imam problem je kada me je mama molila da dođem na porodični ručak u  Čačak na Badnje veče, a ja nisam bila u stanju. Na kraju sam otišla iako nisam spavala pet dana, ko zna šta sam ja tamo pričala, mama je znala, već za to, ali tata nije. On je samo ćutao. To mi je najveća sramota u životu. Tamo sam se probudila poslije dva dana- ispričala je Jelena u “Vatrenom krštenju”.

Cijelu emisiju koja je šokirala sve, pogledajte ispod teksta:

Emisiju “Vatreno krštenje” gledajte svake subote na televiziji HYPE u 18 časova, a u isto vrijeme kad i emisiju na televiziji, možete pratiti uživo emisiju na youtube kanalu Hype tv gde Vam je omogućeno uživo i komentarisanje našieg gosta i tema u emisiji.

Ukoliko ipak, propustite emisiju subotom u 18 časova, “reprizni termini “Vatrenog krštenja” Vas očekuju ponedjeljkom u 13 časova i četvrtkom u 22 časa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS