calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ŽAO MI JE KRUNE ŠTA SVE GLEDA!” Deniz Dejm okrivila Janjuša za sve ABORTUSE “I Aneli i Maja su se OČISTILE! Niko neće NJEGOVO DIJETE!” (VIDEO) Džej Lo se u bijelom kupaćem kostimu osvetila Afleku: Sad vidi šta je izgubio ANĐELA U SUBOTU ULAZI U RIJALITI SA ZVEZDANOM? HOĆE LI SE PONOVO BRUKATI, ILI? Sve na dlanu otkrivamo Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jabuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN

JEDNA PRAVOSLAVKA, DRUGA BUDISTKINJA, TREĆA MUSLIMANKA! Goran Bregović ima tri kćerke koje su različite vjere, a postoji i ONA!

Objavio: RHT
07/11/2023 11:40 AM

Malo ko zna da osim Eme, Une i Lule svjetski priznati muzičar, ima još jednu, vanbračnu kćerku!

Foto: IPA / ddp USA / Profimedia

Najstarija kćerka Gorana Bregovića, koju je dobio prije braka sa suprugom Dženanom, za javnost je potpuna misterija. Na početku karijere, Goran Bregović sreo je i zavolio izvjesnu Jasenku, plesačicu iz Sarajeva, a iz strasne romanse rodila se Željka. Ipak, veza nije potrajala, a Brega je svoju sreću našao pored Dženane s kojom je dobio još tri kćeri, Emu, Unu i Lulu.

Sve četiri Bregine mezimice vode život daleko od očiju javnosti, međutim, o Željki se najmanje zna. Svoj život godinama gradi u Austriji u Beču, gdje je osnovala porodicu i Bregi podarila dvije unuke – Bjanku i Elu.

Iako ih javnost nije imala prilike zajedno vidjeti, Brega i Željka imaju divan odnos, a Bregina unučica Bjanka je upravo od dede naslijedila talenat za muziku.

Željka (50), se nedavno iz Beča vratila u Sarajevo te otvorila radnju na Baščaršiji. U radnji se nude ručno rađena garderoba, nakit, torbe….

Foto: Miloš Tešić/ATAImages

– Radnja je krenula, ali tu još ima posla da se završi kako ja želim. Ima još stvari da se odrade – rekla je Željka Bregović.

Iako lijepe mlađe kćeri Gorana Bregovića, Emu, Lulu i Unu baš nikada ne viđamo u javnosti, jer cjene svoju intimu i ne žele da se eksponiraju, o njima se zna da su odrasle u Parizu, te da im je njihov otac uvijek dopuštao da se izražavaju i bave čime god žele. Bregović je navodno vrlo tolerantan otac, pa mu nije smetalo čak ni to kada su njegove mezimice odlučile da svaka slijediti različitu vjeru – jedna je tako pravoslavka, druga budistkinja, a treća muslimanka.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/ pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS