calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

PRESELILA SE KOD VUKA MOBA!? Tijana Em danima ne izlazi iz njegovog doma!

Objavio: RHT
06/11/2023 10:40 AM

Pjevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em nedavno je ozvaničila vezu sa reperom Vukom Mobom. Njih dvoje su od tog trenutka postali jedna od glavnih tema i špekulacija, a mnogima je simptomatično to što se pjevačica za kratko vrijeme od raskida sa bivšim rapidno prešaltala na drugog muškarca.

Foto: Alo/Printscreen

U tom periodu Tijanu su pratili paparaci, te su se pojavili prvi snimci ispred Vukove vile. Naime, Tijana je uhvaćena da dane provodi u Vukovoj vili, pa je ekipa emisije “Paparaco lov””” pomislila da se pjevačica brže bolje preselila u luksuznu reperovu vilu.

Milentijevićeva je bila vidno neraspoložena i po svemu sudeći umorna, te se sve vrijeme “vukla” i jedva izašla iz njegove kuće kako bi preuzela poštu. Bila je u crnim helankama i običnoj bijeloj majici i bez šminke na licu, pa ju je bilo teško prepoznati, međutim, od repera nije bilo ni traga ni glasa tog dana.

Nedavno je Vuk Mob progovorio o odnosu sa Tijanom i otkrio kako su se upoznali:

– Priznajem, Tijana mi se dopadala i prije nego što smo se upoznali. Htio sam da je kontaktiram, pa sam joj poslao poruku preko Instagrama. Počeli smo da se dopisujemo i shvatili smo da moramo da se vidimo. U vezi smo već mjesec dana – izjavio je Vuk Mob za Informer. 

Inače, Tijana i nema baš sreće kada je ljubav u pitanju, s obzirom da su joj prethodne ljubavne romanse bile kratkog dana, dok je jednog bivšeg optužila i za nasilje.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS