calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA!

“SA DŽEJEM SMO IMALI VATRENO KRŠTENJE ” Huso o prvim koracima na estradi, a evo kako je dobio ulogu u filmu “Nedelja”

Objavio: RHT
05/11/2023 8:00 PM

Husein Alijević poznatiji kao Huso Bit Strit tumači glavu ulogu u filmu “Nedelja” koji je snimljen po motivima života legendarnog Džeja Ramadanovskog.

Huso je u emisiji Premijera Vikend Specijal na televiziji Pink progovorio o životu van kamera i vremenu medijske ilegale.

Prijalo mi je da budem iza scene, ali nisam bio lijen. Komponovao sam za neke od naših najpoznatijih pjevača i taman kad sam se ušuškao i mislio da me niko ne prepoznaje, dobio sam ponudu za projekat. Meni je čast što sam dio filma o čovjeku koji je svojom dobrotom, glasom i harizmom zadužio sve nas. Čast mi je što su mi pružili to povjerenje i što su mislili da ja mogu da donesem tu emociju.

Huso je evocirao uspomene i prisjetio se svojih početaka u karijeri i otkrio kako je ušao u estradni svijet.

Tako je. Naši počeci jesu vezani za Džeja. Mi smo bili klinci iz kraja, a Marina i Futa su nas spojili sa Džejom. Kada su vidjeli našu harizmu odmah su nas spojili sa njim. Kada nas je upoznao bio je najveća zvijezda u to vrijeme i sa njim smo na koncertu na Tašu imali vatreno krštenje pred 30.000 ljudi – otkrio je Alijević.

Vojni rok nisam ni završio već sam radio sa Draganom Mirković, a nakon toga sam napravio prvi album “Opsesija”. Turneja sa Draganom bila je fenomenalna, svaki dan je bilo neko zezanje. Kada smo se upoznali imala je 27 godina i imamo mnogo uspomena. Ove godine slavi 40 godina karijere i želim joj da izdominira u areni kako to samo ona zna.

Huso je otkrio kako je došlo do saradnje i uloge u filmu “Nedelja”.

Znao sam čim sam vidio da me zove kasting menadžer znao zašto me zove. Cijelog života su me poredili sa njim pa čak i na ulici kada me vide kažu: “Evo ga Džej”. Što se tiče glumačkog zadatka, bio je veliki izazov jer nikada nisam bio na filmu. Čim sam ušao u tu priču, maksimalno sam se posvetio i zaključao sve druge poslove.

Hypetv.rs/ Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS