calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali

MAJA MARINKOVIĆ OČAJNA Zbog operacije pomjeren ulazak u Elitu! PONOVO IDE POD NOŽ

Objavio: RHT
05/11/2023 10:59 AM

Starleta i rijaliti zvijezda Maja Marinković krajem ljeta je povećala zadnjicu u jednoj privatnoj klinici, ali po svemu sudeći nije zadovoljna, pa ponovo ide pod nož.

Foto: Printscreen Youtube

Kako prenosi “Kurir”, starleta ide na remont, a onda ulazi u rijaliti.

– Maja je očajna. Zadnjica joj se uopšte ne dopada. Neće ona u javnosti o tome da priča, ali oblik je problem. Na slikama ona isfotošopira, ali uživo je nervira kako to izgleda. Ona je željela lijepu trćastu guzu, ali je ispalo drugačije. Ne znam kako se to dogodilo. U prvom trenutku se nije žalila, ali kako je vrijeme odmicalo bila je sve nesrećnija zbog oblina. Pozvala je hirurga i sada ide ponovo pod nož. Znate kakva je Maja, sve mora da bude pod konac – rekao je izvor blizak njenom ocu Takiju Marinkoviću.

  • Foto: Printscreen Youtube
  • Foto: Printscreen Instagram

Podsjetimo, Maji je već ugrađeno 420 kubika u zadnjicu, a samo šest dana poslije operacije ugradnje tih silikona, izašla je u grad. Zbog mogućih komplikacija, Maji je rečeno da strogo mora da miruje – prvih 14 da leži na stomaku, a da potpuni oporavak traje mjesec dana. Međutim, ona nije slušala doktore, već je šesti dan od operacije izašla iz stana i uživala u jednom restoranu. Kako tvrde njeni prijatelji, nije se pridržavala upustva i zato joj se zadnjica deformisala, pa nije zadovoljna izgledom.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS