calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija ANITA SE POVUKLA U MANASTIR: Preko noći postala čedna! (FOTO) VREMENSKA PROGNOZA Stiže grmljavina i lokalni pljuskovi ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina Dnevni horoskop za utorak, 3. septembar 2024: Škorpijama su na testu živci, Strijelci razvijaju karijeru, Ribe stagniraju u ljubav, a Vi? I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje! Sarajevo: Migranti se sukobili na Stupu, jedan od njih ustrijeljen iz vatrenog oružja “BACIO ME JE NA POD VELIKOM BRZINOM, MORAĆU NA REHABILITACIJU!” Goga Sekulić promijenila ploču i otkriva SVE DETALJE SAOBRAĆAJKE! ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) Bivša manekenka bez šminke odbranila titulu: Jedna od najljepših Hrvatica ikada NAKON BROJNIH SKANDALA, OTKRIVEN ANELIN PAKLENI PLAN! Niko nije slutio ovakav potez! Evo kome je pomogla! ŠOK!

Detalji drame u Hamburgu: Aerodrom pod opsadom, policija u kontaktu sa otmičarem

Objavio: RHT
04/11/2023 11:51 PM

Portparol savezne policije u Njemačkoj Tomas Gerbert (Thomas) izjavio je da je veliki broj službenika državne i savezne policije na aerodromu u Hamburgu i u blizini vozila u kojem je muškarac sa dvoje djece.

Foto: AP

Naime, policija u Hamburgu je na nogama nakon što je nepoznati muškarac probio zaštitnu barijeru i automobilom upao na terminal aerodroma.

Muškarac je naoružan, a sa njim su u automobilu marke “Audi” i djeca. On je, kako je javio “Bild”, u Audiju bez tablica uspio da se probije do jednog aviona na pisti. Ispalio je najmanje dva hica i bacao Molotovljeve koktele.

Njega je navodno prijavila supruga, koja je policiji rekla kako je uzeo djecu i da ide prema aerodromu.

Njemački mediji prenose kako je policija angažovala pregovaračke timove da razgovaraju sa otmičarem. Navodno su uspostavljeni prvi kontakti sa njim.

Najvjerojatnije se radi o eskalaciji spora oko skrbništva nad djetetom, rekla je za “t-online” glasnogovornica policije.

Navodno je muškarac oteo svoje četverogodišnje dijete, a portparolka je demantovala vijest da je u automobilu dvoje djece.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS