calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO)

BILJA SEČIVANOVIĆ U SUZAMA: „PATIĆU DOK NE UMREM!“ Bolna ispovijest pjevačice! Muk u studiju kada je Usiljanin postavio pitanje!  

Objavio: RHT
02/11/2023 10:20 PM

U subotu 4. novembra od 22 sata u emisiji „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji gost će biti pjevačica Biljana Sečivanović. 

Foto: Hype TV

Ovu pjevačicu rijetko viđamo u medijima, od kako se udala, ona je kako i sama kaže i pjevačica i domaćica, a pored svega toga, ona se bavi i porodičnim privatnim biznisom. Biljana je gostujući kod Usiljanina odgovarala na sva pitanja vezana za njenu karijeru i njen privatan život.  

„Njen život obeležile su patnje, boli, tuga i sreća“ ali danas pevačica čvrsto stoji na zemlji i hrabro se bori sa „vukovima“ kako i ističe u emisiji.  

Biljana i Stefan su razgovarali na razne teme, o njenim bivšim ljubavima, o porodici, roditeljima, uspjesima, ali i o padovima kroz karijeru i život.  

Velika tragedija koja je zadesila Biljinu rođenu sestru, a i čitavu porodicu i familiju je smrt djeteta Biljine rođene sestre, pa razgovarajući o životu u jednom dijelu emisije i ovo je bila tema, gdje Sečivanovićka nije mogla da zadrži suze i pokazala svoju patnju i emociju pred gledaocima.   

„Ti to prosto ne možeš da kontrolišeš i onda prijateljski molim da preskočimo da ne bi baš upravo do ovoga dolazili, tuga će cio život biti tu prisutna dok ne umrem i ne ugasi se moj život.“ – kroz suze rekla je Biljana u emisiji „Pretres“. 

Ne propustite ovu bolnu i iskrenu ispovest poznate pevačice samo na Hype televiziji. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS