calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZAŠTO MATORINI RODITELJI NE DAJU ANITINE LIČNE STVARI?! Hoće li morati intervenisati i policija? Ubica supruge plakao u Tužilaštvu: Evo šta je rekao tužiocu, otkriveno i šta je radio u Zagrebu Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom: Dala sam sve od sebe! Ema Radujko na nastupu ZAJAHALA BIKA: Suknja se podigla, pa pokazala više nego što treba Juli počinje “čudnim” događajima, najviše će pogoditi dva znaka horoskopa ASMIN ISKEŠIRAO PRAVO BOGATSTVO ZA OVO! Stanija pokazala u kakvom luksuzu uživaju, pa poručila: Na mjestu zločina! Španija izbacila Gruziju i zakazala spektakularan okršaj u četvrtfinalu JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO) Crnogorska policija procesuirala suprugu napadača na ambasadu Izraela u Beogradu KARLEUŠA HITNO REAGOVALA ZBOG EME RADUJKO! Nije mogla više da izdrži, javno joj odgovorila! (FOTO) Nakon preokreta i produžetaka: Englezi srušili Slovačku za četvrtfinale ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros! “VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ

SUTRA SUĐENJE RODITELJIMA DJEČAKA UBICE KOSTE KECMANOVIĆA

Objavio: RHT
02/11/2023 11:51 AM

U Višem sudu u Beogradu sutra će početi suđenje u parnici protiv dječaka ubice Koste Kesmanovića (14) i njegovih roditelja Vladimira i Miljane Kecmanović, kao i Osnovne škole “Vladislav Ribnikar”, po tužbi porodice Adriane Dukić (13) ubijene u toj školi.

Foto: Printscreen

Oštećeni traže da se im se nadoknadi nematerijana šteta zbog pretrpljenog bola, patnje i straha, prenosi “Repulika”.

Ovo je druga parnica protiv troje Kecmanovića budući da je 20. oktobra počela prva parnica koju je tužbom pokrenulo 27 članova porodica devetoro ubijenih učenika 3. maja.  

Kosta Kecmanović je tog dana ušao naoružan u školu i ubio devet đaka i čuvara, te ranio još šestoro. Nakon toga je zvao policiju i predao se, a sada se nalazi u Dječijoj neuropsihijatrijskoj bolnici na posmatranju.

Foto: Printscreen

Kosta kao maloljetnik ne podliježe krivičnoj odgovornosti, pa će se suditi njegovim roditeljima – ocu što mu je učinio dostupnim oružje kojim je počinio zločin, a majci zato što je na jednoj od čahura nađen njen DNK.

Takođe, optužnicom Višeg javnog tužilaštva okrivljeni su i vlasnik i instruktor streljane u kojoj je maloljetni počinalac masovnog ubistva obučavan da puca.

BONUS VIDEO:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS