calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO)

EKSKLUZIVNO! UHAPŠENA ELEKTRA ELIT! U velikoj raciji DOJAVLJENO JE „Ja imam pravo glasa“! Ovo su svi DETALJI

Objavio: RHT
01/11/2023 3:30 PM

U najnovijem izdanju emisije „vatreno krštenje“, koja se emituje svake subote u 18 časova na televiziji HYPE, naše voditeljke i autorke Miljana i Nevena Arsić su ugostile transrodnu pjevačicu Elektru Elit.

Elektru smo upitali kako se nosi sa raznim osudama na Balkanu, kada ljudi ne razumiju njenu različitost, pogotovo na Balkanu, a s obzirom na to da se ona ne libi da govori o svom poslu, prostituciji u Švajcarskoj.

-Ja ne mogu da budem uhapšena u Srbiji, jer se ne bavim prostitucijom ovdje, već u Švajcarskoj, gdje je to zakonski legalno. Ja imam strano državljanstvo. Svaki dinar koji je uplaćen na moj račun je oporezovan, ja imam pravo glasa, mogu da govorim. Ja mogu da govorim o čemu god hoću jer ne pričam gluposti, to su stvarno životne priče gdje sam ja mogla da odem na dno, samo što je kod mene otišlo sve drugom putanjom, ja sam otišla na sami vrh- rekla je Elektra u „Vatrenom krštenju“, pa se prisjetila trenutka kada je uhapšena u Švajcarskoj za vrijeme utakmice, dodajući da je tog dana bilo zabranjeno da pruža usluge:

-Da, to je bilo prošle godine, nije bilo pet osoba,  bilo je ukupno petoro ljudi,  dva klijenta, dvije seks radnice i ja. Bila je utakmica, nije smjelo da se izlazi da se radi zbog tih protivničkih navijača. Naravno ja sam izašla i uzela sam te momke sa sobom, oni su tražili još dvije djevojke, izašli su nešto da uzmu, kad su izašli policija je bila na vratima, pitala ih gdje su bili, oni nisu nijedno ime zapamtili samo moje Elektra- rekla je pjevačica u „Vatrenom krštenju“.

Šta se onda dogodilo i šta je još skandalozno Elektra rekla u „Vatrenom krštenju“, pogledajte u videu u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS