calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

DOBIO ZABRANU PRILASKA I NAPUSTIO SRBIJU, A NE PRESTAJE DA JE PRATI: Nova objava Aleksandrinog bivšeg BUDI JEZU

Objavio: RHT
01/11/2023 7:40 PM

Aleksandra Mladenović pretrpjela je dramu protekle sedmice kada je objavila da je njen sada već bivši momak Stefan Čečar prijetio da će da se ubije i da ju je pokrao. On je dobio zabranu prilaska i nalog da hitno napusti Srbiju.

Iako je dobio zabranu prilaska, i sudeći po društvenim mrežama, napustio je Srbiju, Stefan ne može i ne želi da zaboravi pjevačicu.

Dok je Mladenovićka gostovala kod Ognjena Amidžića, Stefan je pratio i slušao svaku njenu riječ, a kada je zapjevala oglasio se na Instagram storiju i podijelio njenu fotografiju.

Podsjetimo, Aleksandra je kod Ognjena ispričala kako je upoznala Stefana i šta se sve desilo da je morala da reaguje policija.

  • Sve ste pročitali, ali žao mi je što se sve tako desilo. Malo je teška tema, i kad si me pozvao u emisiju, ja sam ti rekla da meni ovi skandali zaista ne trebaju, i da ja želim da gradim karijeru zahvaljujući pjesmama. Bio je predivan prema meni u početku, nemam da kažem ni jednu lošu riječ za njega, kakav je bio na početku odnosa. To se tako naprasno desilo. Samo je u jednom trenutku prebacio i pokazao svoje pravo lice. Apelujem javno svim djevojkama da obrate pažnju. Takođe, moram demantovati da smo se upoznali putem društvenih mreža, to nije istina. To nije ni važno, važno je samo da djevojke otvore oči prilikom upoznavanja, svako može da se folira neko vrijeme. Treba vremena da mi se sve slegne, ja ne želim da pričam više o tome, još uviek nisam dobro – rekla je Mladenovićka u emisiji Amidži šou.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Espreso.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS