calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji

NEPREPOZNATLJIVA JE: Pogledajte šta je sve Elena Kitić operisala sa samo 26 godina!

Objavio: RHT
31/10/2023 1:40 PM

Kćerka Mileta Kitića i Marte Savić, Elena, danas je prava zavodnica. Međutim, ono što malo ko zna jeste da ova dvadesetšestogodišnja pevačica nije baš ovako izgledala.

Foto: Instagram

Ona je krenula stopama svojih roditelja i veoma dobro plovi muzičkim vodama i po svemu sudeći ne planira da stane. U svoj izgled Elena ulaže dosta novca.

Osim što troši na skupe krpice, novac očigledno rado daje i na plastične operacije. Sada je na jednoj stranici na Instagramu osvanula slika Elene Kitić kako je zapravo izgledala prije svih operacija. U ranoj mladosti je izgledala drastično drugačije nego danas. Povećala je usne, grudi, zatezala kapke i smanjila nos.

Foto: Instagram

Komentari na društvenim mrežama samo pljušte, a neki od njih su: “Radilo se ovde”, “Šta pare rade”, “Pa dobro, samo nos, usta, kapke, jagodice, zube”, “Šta je ovo”, “Bukvalno je promenila celo lice” ….

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS