calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LJETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pjevačica! RADNIK U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU DOBIO PLATU U IZNOSU OD 246.000 KM ZA MJESEC DANA: Pogledajte čime se bavi Užasan snimak s Eura: Redari brutalno tukli navijača, oglasila se i UEFA (VIDEO) NIJEDNA SUPRUGA OVO NE VIDI: 10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA, obratite pažnju na broj 7 SKANDAL! Janjuš tražio ADVOKATA u rijalitiju? Podnosi prijavu protiv Aneli zbog ABORTUSA? Jedva čeka da izađe napolje i sazna SVE o Ahmićki (VIDEO) PREMINUO OSNIVAČ GRUPE “OSVAJAČI” Korigovane cijene ulaznica za Zemaljski muzej BiH “Te LIJEPE USPOMENE ne želim da zaboravim!” Mina Heart o ODNOSU sa Pljugicom: Ovo niko nije znao! Podignuta optužnica u predmetu “Klaster”: Oni su optuženi za prodaju diploma na bh. fakultetima Nives se isteže na traktoru, Ciganovića krava lupa repom po licu: Kako će biti tek kada počne “IMANJE” 7. septembra ŠA LOMI SVE PRED SOBOM! Poludio zbog Mioninog postupka VELIKO SLAVLJE U DOMU TARE SIMOV! Saopštila divne vijesti poslije HAOSA SA DANILOM!

URNEBESNO! ZANIMLJIVA TORTA ZA ROĐENDAN: Radanovićeva žena pripremila nesvakidašnje iznenađenje: “Ne pitajte me zašto je BAŠ OVO izabrano”

Objavio: RHT
31/10/2023 11:40 AM

Jelena Radanović, supruga pjevača Slobe Radanovića proslavila je svoj rođendan u jednom poznatom prestoničkom restoranu.

Jelena nije pravila veliku pompu, pa su za stolom sjedili samo najbliži, dok je u jednom momentu stigla i torta.

Jelena je opuhala svjećice sa torte u duhu tradicije, dok su joj ostali pjevali rođendansku pjesmu, a trenutke sa lica mjesta podijelio je Sloba na svom Instagram profilu. 

Danas je Jelena pokazala javno kako je izgledala torta koju je dobila od supruga i napisala:

Poslastica u obliku zubića je raspametila sve, a bračni par je još jednom pokazao da im luksuz nije neophodan za sreću, već su simbolični i samo njima znani “znakovi” važniji od svega.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS