calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Završeno saslušanje komšija male Danke Ilić (2): Evo šta su rekli Tajkovići Na evropskom ostrvu pao snijeg: Bijeli pokrivač usred ljeta (FOTO) Bijonse dobila dvojnicu u francuskom muzeju voštanih figura MIONA I STANISLAV SU VODILI LJUBAV U HOTELU Otkriveni svi detalji sa medenog mjeseca MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mjesta! (FOTO) HITNO OBRAĆANJE OCA OD ŠA! Poslao jasnu poruku Mioninoj porodici nakon što je POZLILO njegovom sinu! NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pjevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva Žbanić: Sarajevo je rijetka slobodna teritorija gdje jevrejski novinar i palestinski književnik mogu pričati bez straha ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pjevačice? Samozadovoljavanje je važno za zdravlje: Koliko često žene masturbiraju? Djevicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene Pogledajte šta vam danas donose zvijezde VIMBLDON 2024. Đoković: Reagujem kada se pređe granica! “Svakoga ću da pogledam u oči i mirno spavam” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pjevačica otkrila šta joj je najvažnije! Maja kao nikad prijetila Stanislavu: Ne kezi se, ološu Počinju spektakli na Evropskom prvenstvu: Od 18 sati sastaju se Španija i Njemačka, a tri sata kasnije Portugal i Francuska SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI Uskoro počinje obnova glavne sarajevske ulice

BIVŠOJ ZADRUGARKI RAZLUPALI LOKAL: Sav novac uložila u biznis, pa joj demolirali salon! Oglasila se za medije i poručila SAMO JEDNO

Objavio: RHT
29/10/2023 3:30 PM

Bivša zadrugarka Sanja Grujić nedavno je otvorila salon ljepote u Sremskoj Mitrovici, a samo nekoliko dana nakon otvaranja dobila je loše vijesti.

Naime, Sanji su razbili prozor na staklu.

– Istina je, ali ne bih da dalje provlačim tu temu, jer mene to zaista ne zanima. Ja sam sretna, zadovoljna, salon radi kako treba, hvala Bogu. To što se dešava, to mogu samo ljubomorne osobe da urade, ali u tome im ja ne mogu pomoći. Ako je neko ljubomoran, mora da to sredi sam sa sobom. Ja sam to riješila odmah, tako da, ima ko se time bavi – izjavila je Sanja.

Podsetimo, nakon rijalitija Sanja i Marko odlučili su se da se ne vraćaju u rijaliti te su započeli jedan od privatnih biznisa, Markova lepša polovina otvorila je salon i izdvojila pozamašnu cifru novca.

– Mislim da će biti veća dobit, nego što je bilo ulaganje. Ne treba se zaletjati, postepeno kako se posao razvija, razvijaće se i ambijent. Uložila sam pola miliona dinara u salon – iskrena je bila Sanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS