calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to”

EKSKLUZIVNO! Iva Grgurić OTKRILA kako se zove njen OČUH i kakav odnos sada imaju! “Nije me maltretirao!” (VIDEO)

Objavio: RHT
29/10/2023 1:45 PM

Bivša rijaliti učesnica Iva Grgurić, bila je gost u emisiji „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji.  

Ivina mama se davno razvela od Ivinog oca, i stupila u vezu sa novim dečkom, Ivinim očuhom. 

U medijima se dosta pisalo o tome da ju je očuh maltretirao i da je trpila sve i svašta. Sada su odnosi izglađeni, a Iva je otkrila I kako se on zove. 

 -Mama, ti moraš da upoznaš Džordž Klunija, za tebe je tako nešto, onda se ona odvali od smijeha, i onda ona nađe Krešu, ali Krešo i ja smo sada dobri, Krešo zna šta sam sve prošla i koliko sam se borila on me podržava, ne znam da li me voli, ali ja ga poštujem, i nije me maltretirao, tu ću se zaustavim -rekla je Iva u emisiji “Pretres”.  

Cijelu emisiju pogledajte u nastavku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS