calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Ruška Jakić: Manje slikona, više pameti! Ni ljepota, ni novac nisu ulaznica za sretan život!

Objavio: RHT
28/10/2023 4:15 PM

Čuveno “Dobro jutro lutko” izgovorila je prije 26 godina, i kako sama kaže mislili su da je odlijepila, danas je to mantra koju svaka žena izgovara.

Ruška Jakić gost je ovonedjeljnog izdanja emisije Chit Chat sa Nemanjom koja se emituje na programu Hype televizije, nedjelja 16 časova.
Sa autorom i voditeljem razgovarala je o čuvenim rečenicama  koje će uskoro da pretoči u knjigu, zbog čega je bila neshvaćena a sada voljena.

– Godinama sam bila neshvaćena, osporavana, uvijek na meti kritika ali ja se nisam predavala, i konstantno sam ih demantovala, ali niko kao Ruška Jakić. U zadnjih par godina, prilaze mi i mladje generacije da mi kažu kako koriste moje čuvene rečenice u svakodnevnom životu, i ako su prije 26 godina pisali i pričali da same odlijepila, ali sve dođe na svoje sada me ljudi jako vole, i mogu reći da sam voljena žena- nastavlja Ruška.

– U životu je važno da volite sebe i istinski radite na tome, to će dati  sigurnost, ulaganje u sebe je jako važno, umijem često da kažem da je jako važno da imate manjak silikona, više pameti, to se odnosi na sve one koji misle da su ljepota i pare ulaznica za sretan život – završava Ruška.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS