calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi

PONOVO ZAVRŠILI U KREVETU Aneli priznala Janjušu da je opsjednuta njime, porodica je ne zanima!

Objavio: RHT
28/10/2023 12:30 PM

Ahmićeva mu sve priznala.

Aneli i Janjuš
Foto: Alo/Printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imaju veoma turbulentan odnos u “Eliti”, a nakon što su bili nekoliko dana u svađi, palo je pomirenje.

Naime, nakon sinoćne emisije zajedno su se ušuškali u krevetu – u sobi za rehabilitaciju, gdje su ležali jedno pored drugog i vodili ozbiljne razgovore, a povremeno su se prepustili i dodirima.

– Kako si ovako, jesam li ti nedostajala – pitala je Aneli.

– Naravno da jesi. Baš si mi falila, glupo bi bilo da te slažem. Ja sam uvijek iskren. O čemu ti razmišljaš, da ne pominjemo djecu – dodao je Janjuš.

– To mi je stalno u glavi, ali o tebi razmišljam non stop i o maloj, ali smo rekli da to ne pominjamo. Samo o tebi, ni o čemu drugom. Ja sanjam samo ljude ovdje, ne sanjam porodicu ni vanjski svijet. Ne znam šta je to. Razmišljam kako mi fališ, navikala sam na tebe – priznala je Ahmić.

Inače, Janjuš je nedavno stavio tačku na svaki odnos sa Aneli, te je istakao da se ona zaljubila u njega i da više ne mogu da se druže.

– Riješio sam da budem iskren i priznam kako jeste. Nije ona kriva ni za šta, već ja. Ne kažem da je sve istina, ali većina jeste. Na početku je to bila zaje**ancija, ali sam poslije vidio da se ona zaljubila i da bi ušla sa mnom u vezu. Budući da ja nisam osoba za vezu u rijalitiju vidio sam da ako napravimo korak više ja ne bih mogao da funkcionišem. Neko ne zaslužuje da vidi neke stvari na televiziji, odvajam se i zbog mog djeteta. Vidim da je sve iskreno sa njene strane, iako ne vjerujem u baš sve. To je jedini problem koji postoji. Ne možemo da se družimo, to je nemoguće i ja sam danas popi**dio baš iz razloga što bih to volio. Postala mi je i predraga za tako kratko vreme – rekao je.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS