calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

OBJESIO SE! Dvanaestogodišnjaka iz Sjenice koji se ubio vršnjaci PROVOCIRALI zbog samo JEDNE STVARI!

Objavio: RHT
27/10/2023 5:10 PM

Dječakova porodica je živjela u jako teškim uslovima, a njihovi poznanici rekli su da je dječak bio dobar đak i da je pored svakodnevnih nedaća i nemaštine išao redovno u školu

Foto: Ilustracija/Tanjug/Miloš Milivojević

Dječak (12) iz sela Gradac kod Sjenice digao je ruku na sebe tako što se objesio o drvo na brdu iznad kuće. Hitna pomoć je odmah po pozivu stigla na lice mjesta, ali dječaku nije bilo spasa.

Dječakova porodica je živjela u jako teškim uslovima, a njihovi poznanici rekli su da je dječak bio dobar đak i da je pored svakodnevnih nedaća i nemaštine išao redovno u školu. Ipak sumnja se da je do odluke da oduzme sebi život došlo zbog čestog zadirkivanja koje je trpio jer je navodno imao govornu manu.

– Bio je jako inteligentan, matematiku je obožavao i iz glave je znao da sabere i podijeli velike brojeve. Dječaka su zbog mucanja često ismijavali ali on se trudio da to stoički podnese. Bio je borac i ponosit, iako uslove za život gotovo nije ni imao. Za njega i njegovu porodicu je bilo objavljeno nekoliko apala za pomoć kako bi mogli da žive život dostojnog čoveka. Uz pomoć dobrih ljudi napravljena im je nova kuća – rekao je poznanik porodice za “Alo”.

Potresao se zbog mobilnog telefona

Prema riječima izvora, osim zadirkivanja, u subotu je dječak izgubio mobilni telefon koji je pozajmio od druga.

– Bio je odgovoran i to što mu se desilo ga je mnogo potreslo. Za gubitak telefona nije smio roditeljima da kaže. Međutim rekao je rodici, a ona mu je prokomentarisala „Crni sine, što nisi pazio, grdiće te majka“. Nedugo posliije toga, dječak je pronađen obješen. U razgovoru sa porodicom, oni su mi rekli da je mališan imao sucidne misli, ali na to nisu obračali pažnju, jer je život tek bio pred njim – rekao je prijatelj porodice. Motiv zašto se mališan odlučio da digne ruku na sebe za sada nije zvanično poznat.

Direktor Doma zdravlja u Sjenici dr Altan Hamidović rekao je za medije da ovaj tragičan događaj dodatno naglašava koliko je važno raditi na mentalnom zdravlju čitave zajednice, ali i blagovremeno pružiti pomoć onima kojima je potrebna.

– Pozivamo sve da budemo humani i solidarni u ovim teškim trenucima. Važno je da se zajedno angažujemo kako bismo obezbijedili neophodne resurse i podršku za mentalno zdravlje u zajednici i radili na prevenciji sličnih tragedija u budućnosti – rekao je za portal sjenica.com direktor Doma zdravlja u Sjenici dr Altan Hamidović.

BONUS VIDEO:

24sedam/Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS