calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

„SA OSAM GODINA SAM SHVATILA DA SAM U POGREŠNOM TIJELU“ Elektra Elit progovorila o djetinjstvu, a RODITELJIMA poručila da OBRATE PAŽNJU: Ovaj detalj je POKAZATELJ da je dijete potencijalno TRANSRODNO?

Objavio: RHT
27/10/2023 3:10 PM

U najnovijem izdanju emisije „Vatreno krštenje“ koja se emituje svake subote u 18 sati na televiziji HYPE, naše voditeljice i autorice emisije, Miljana i Nevena Arsić su ugostile transrodnu pjevačicu Elektru Elit.

Foto: Hype TV

Elektra je poznata po skandaloznim izjavama i atraktivnom oblačenju, te nijedna emisija ne može da prođe bez pokazivanja njenih oblina.

Međutim, u „Vatrenom krštenju“ , Elektra je po prvi put govorila o samim počecima, djetinjstvu, te otkrila kada je počela da shvata da se nalazi u „pogrešnom“ tijelu, tijelu muškarca.

„Mislim da sam imala osam godina. To se vidjelo po tome da sam nosila mamine haljine, štikle“, rekla je Elektra u „Vatrenom krštenju“, a onda detaljnije objasnila da je jako bitno da roditelji u tom periodu odrastanja djeteta dobro procjene, da li je njihovo dijete u fazi, samo nekom periodu sazrijevanja, predpubertetnoj, fazi ili samo u pubertetu ili je to stanje permanentno, trajno.

Elektra je potom u emisiji „vatreno krštenje“ kod Miljane i Nevene otkrila i da je izgubila nevinost prvo sa muškarcem, a potom sa ženom, pa se osvrnula i na period razvoda braka sa suprugom, sa kojom ima djecu, te napomenula da je i njoj i njenoj bivšoj supruzi to bio jako težak period, ali i da je imala podršku svih ljudi oko sebe.

Foto: Hype TV

„Moja žena je tada rekla samo ’Ja ne znam kako nisam do sada primijetila’, bila je šokirana, ali me je podržala, mi smo i sada u super odnosima zbog djece, evo i maloprije smo se čule“, rekla je Elektra, pa se osvrnula i na svoju djecu:

„Moja djeca mene i dalje zovu tata. Bio je rođendan mom sinu, pitaju ga drugari: ’Osmare, koja ti je ovo?’, ’Pa tata’, a tata kao Naomi Kembel“, smijala se Elektra.

Cijelu emisiju „Vatreno krštenje“ gledajte subotom u 18 sati na televiziji HYPE, a u isto vrijeme u 18 sati na Youtube kanalu Hype TV je uživo emitovanje emisije, gdje možete lično Vi komentarisati emisiju i ostavljati svoje utiske.

Ukoliko, ipak, propustite premijeru „Vatrenog krštenja“ u subotu u 18 sati, čekaju vas reprizni termini emisije ponedjeljkom u 13 časova i četvrtkom u 22 sata.

U nastavku teksta, pogledajte najavu emisije sa Elektrom Elit za subotu u 18 sati:

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS