calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

Aleksandri Mladenović POZLILO usred drame s bivšim! Pozvana Hitna pomoć: Sluti li pjevačica Stefanovu osvetu?

Objavio: RHT
26/10/2023 10:40 AM

Uz pjevačicu su majka, kuma, još nekoliko prijatelja, ali ona je neutješna.

Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović navodno je sada pod tolikim stresom, da je Hitna pomoć morala da dođe i ukaže joj pomoć, tvrdi za medije jedna njena poznanica.

Ona je u ponedjeljak bivšeg momka Stefana prijavila policiji zbog prijetnji i uznemiravanja, a on je dobivši i zabranu prilaska istu brzo prekršio i našao joj se ispred stana.

Policija ga je onda privela na nekoliko sati, pisalo se, a po izlasku na slobodu počeo je redovno da se oglašava na društvenoj mreži Instagram, gdje je, između ostalog, otkrio kako mu je zabranjen ulazak u Srbiju, na čemu se zahvalio upravo Aleksandri.

Mladenovićeva je sve to veoma teško podnijela, primijetile su i njene komšije. Prijatelji i porodica ne napuštaju joj stranu, a pjevačica je neutješna i, prema daljim napisima, na lijekovima za smirenje.

Plaši se Stefanove osvete

 Foto: ATAimages/A.A.

– Aleksandra je baš loše. Kad je popusti dejstvo lijekova za smirenje, samo plače. Tu joj je i mama, kuma Vanja, nekoliko prijatelja, ali ona je neutješna zbog svega. Oni su pokušali da je smire, ali bezuspješno.

Kako im se povjerila, jako se plaši Stefanove osvete i svega što je spreman da uradi. Ona se uvjerila da je on spreman na sve zarad malo medijske pažnje, pa misli da će on sad početi javno da objavljuje njihove intimne prepiske, slike i video snimke. Zbog toga je van sebe – kazala je poznanica, piše „Informer”, pa je potom otkrila i još novih detalja drame koja se odvila u ponedjeljak.

– U trenucima ludila, kad je dolazio ispred zgrade i lupao joj na vrata, a ona nije htjela da ga pusti u stan, Stefan joj je izbušio i gumu na automobilu koji je bio parkiran ispred. Mislio je da će je tako spriječiti da negdje ne ode i pobjegne od njega. Zato je i zvala policiju. Jadna Aleksandra. Dolazila je i ekipa Hitne pomoći u stan, zadržali su se nekih 15, 20 minuta. Pozlilo joj je od tolikog stresa. Nadam se da će se oporaviti od svega ovog – istakla je komšinica za pomenute medije.

BONUS VIDEO:

Hypebih/24sedam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS