calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Ispovijest bivšeg dečka Aleksandre Mladenović: “Radili smo na bebi, volio bih da je trudna”

Objavio: RHT
24/10/2023 9:20 PM

Bivši dečko Aleksandre Mladenović, Stefan Č. izašao je iz pritvora danas popodne, nakon što ga je pjevačica prijavila za uznemiravanje. 

Po izlasku iz zatvora, on se odmah oglasio na Instagramu gdje je objavio nekoliko fotografija sa Aleksandrom, a sada je za medije otkrio svoju stranu priče.

Kako kaže, on je kod Aleksandre otišao kako bi uzeo svoje stvari.

– Otišao sam po stvari, kada sam pitao da mi ih da, policija me je odvela. Spavao sam u stanici, nisam bio nasilan, samo sam tražio svoje stvari koje su ostale kod Aleksandre. Ona je svjesno htjela da me pošalje u zatvor, ali nije uspjela.

– Bio sam u stanici do 13 časova, pa sam išao kod sudije, gdje sam dobio zabranu prilaska i kaznu od 3.000 eura. Platio sam odmah kešom. Žao mi je što smo se razišli na ružan način. Samo ona i ja znamo koliko se volimo i koliko živimo jedno za drugo. Nisam trenutno dobro psihički, mnogo se loše osjećam – kaže Stefan za Informer, pa dodaje:

– Ona me je prijavila u bijesu, sve najgore je rekla o meni. Otišao sam po neke stvari i da popričamo na miran i normalan način. Nisam uopšte bio agresivan, bio sam smiren. Žao mi je što se ovo dešava jer smo radili na bebi.

Na pitanje da li je pjevačica, kojim slučajem u drugom stanju, Stefan odgovara:

-Ne znam, ali ako jeste, od Boga je – kaže Stefan.

(Informer)

BONUS VIDEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS