calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti!

U OVOJ SKROMNOJ KUĆI JE ODRASTAO GASTOZ Sada živi na visokoj nozi, a ovdje je proveo djetinjstvo

Objavio: RHT
24/10/2023 11:20 AM

Nenad Marinković Gastoz se ne stidi svojih početaka

Gastoz
Foto:printscreen

Muzičar Nenad Marinković poznatiji kao Gastoz je pažnju publike privukao kao jedan od prvih jutjubera na našim prostorima, da bi kasnije postao višegodišnji učesnik rijalitija.

Nenad je tokom godina promijenio mnoštvo različitih profesija, dok se u posljednjih nekoliko godina bavi muzikom.

Gastoz
 Foto:Printscreen

Iako danas lagodno živi od posla kojim se bavi, te mu nepoznanica nisu luksuzne destinacije, skupa pića i elitni klubovi, Marinković je bez ustezanja na društvenim mrežama podijelio fotografiju rodne kuće iz Svilajnca u kom je odrastao, zbog čega su mu pratioci čestitali, poručujući da je “jedan od rijetkih koji se ne stide svojih nešto skromnijih početaka”.

Podsjetimo, Marinković je donio odluku da napusti Srbiju nakon što je društvene mreže obišao skandalozni snimak na kom konstantno pada na jednom nastupu, očigledno pod dejstvom alkohola:

– Radiću na sebi, smiriću se i skrasiti – rekao je Gastoz.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS