calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale

“BIVŠIM MOMCIMA JE TEŠKO DA ME ZABORAVE, IZLAZIM IZ FRIŽIDERA” Tea progovorila o osveti, evo da li je se muškarci plaše!

Objavio: RHT
23/10/2023 8:40 PM

Tea Tairović za domaće medije progovorila je o svom privatnom životu i otkrila kako se sveti bivšim momcima i na koji način joj prilaze muškarci.

-Mislim da se muškarci ne plaše da mi priđu. Neki su vrijedni pažnje, neki malo manje, uglavnom gospodin pravi se nije pojavio. U pravu ljubav i prijateljstvo vjerujem, jer je to lutrija naći. Treba mi neko ko mi neće biti samo ljubavnik nego i prijatelj. Muškarci se zaljube u neku projekciju mene, u neku vamp ženu. Koja je uvijek raspoložena, hrabra, jaka, sretna, uvijek nasmijana. Nekada tu sliku i podržim na početku, da ne bude da mi odmah nešto fali, ali kada shvate da sam i ja ljudsko biće, neki odu, neki ostanu- rekla je Tea u emisiji “Blic dan”.

Jednom prilikom je pjevačica izjavila da „stiže brže od karme“, a sada je i objasnila šta je tada mislila.

-Iskrena da budem, ne znam ni sama šta sam htjela tada da kažem, jer ja inače nisam osvetoljubiva. Bivšim momcima je teško da me zaborave jer izlazim iz frižidera tako da, gdje ćeš bolju osvetu- rekla je Tea.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS