calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO)

ZBOG KUME OSTALA NA ULICI? Ana Ćurčić podnijela 38 krivičnih prijava protiv Kačavende, ojadila je za 100.000 eura?!

Objavio: RHT
23/10/2023 12:42 PM

Anin blizak rođak tvrdi da je Kačavenda uzimala novac koji su fanovi slali za Anu

ZBOG KUME OSTALA NA ULICI? Ana Ćurčić podnela 38 krivičnih prijava protiv Kačavende, ojadila je za 100.000 evra?!
Foto:Alo

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić i aktuelna učesnica “Elite” Milena Kačavenda, stavile su tačku na svoje prijateljstvo zbog kako se spekuliše, 100.000 eura. 

Naime, Anin blizak rođak tvrdi da je aktuelna učesnica Elite uzimala pare od Aninih fanova, te da za sve to postoje dokazi.

Kako mediji prenose, svi oni koji su podržavali drugoplasiranu učesnicu “Zadruge 6” bili su zagrijani da Ćurčićevoj obezbijede i krov nad glavom zbog svega što joj se izdešavalo sa nevjenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem. Međutim, od toga nije bilo ništa jer je Kuma internacionale navodno pare uzimala za sebe.

– Ana ima sve dokaze, a kad se to pojavi, biće strašno. Imao sam i ja da pokažem, ali u dogovoru s njom. Milena je uzimala novac od sinih ljudi, za to postoji dokaz. Trošila je na sebe, ništa nije kupovala. Otišao sam po Anine stvari, poklone i od svih mogućih stvari koje je navodno dobila nema ništa – rekao je Anin brat Bane Đokić u emisiji kod Dalile Dragojević, koja mu je postavila potpitanje:

– Kako to možeš da tvrdiš da je Milena uzimala novac za sebe i nije ništa kupovala Ani, a Milena tvrdi da je kupovala šminku, garderobu i ostalo?!

Foto:privatna arhiva

Đokić je, međutim, ostao dosljedan.

– Konkretno, ja sam bio prisutan kada sam preuzeo sve njene stvarii džakove, Ana je pozvala da pita gdje su ostali pokloni, rečeno je da to nikada nije doneseno. To je dokaz da Ana ništa nije dobila, a a postoje računii dokazi s transferima novca – zaključuje Anin brat.

Inače, i ranije su mediji pisali da je Ćurčićeva očekivala da će joj podrška obezbijediti stan, na osnovu toga što su skupljali pare za to i na kraju se sve to zataškalo.

Fanovi su sve vrijeme slali novac za Anin stan dok je ona bila u rijalitiju. Šta, je bilo s njim, to niko od njih ne zna. Ako postoje dokazi, Ana će ih vjerovatno upotrijebiti na sudu. To nisu male pare. Riječ je o najmanje 100.000 eura – priča izvor upućen u ta dešavanja.

Međutim, dok se napolju polemiše o Kačavendinim navodnim malverzacijama, ona u Bijeloj kući koristi svaku priliku da blati doskorašnju prijateljicu, pa ju je prozvala lopovom. Povodom ovih optužbi oglasila se i drugoplasirana zadrugarka Ana, paodgovorila nekadašnjoj drugarici i kumi:

– Zaista bih ostala bez komentara. Rijaliti ne pratim, ali evo, mogu da kažem da će biti podnijeta i 38. tužba protiv nje – rekla je Čurčićka.

Podsjetimo, Ana je tužila i Marka Đedovića koji je sinoć javno zaprijetio Ćurčićevoj zbog dokaza koje, navodno, posjeduje. 

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS