calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Skinuo se mladi Džinović: Kan pokazao čime raspolaže JEZIVE SCENE U RIJALITIJU Ša iz sveg glasa urla na Mionu! “Ja sam taj koji te brani, a ti stalno pi*aš po meni” “Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala

Snažno nevrijeme u Hercegovini: Grom raznio cestu u Ljubuškom

Objavio: RHT
21/10/2023 9:01 PM

Hercegovinu je danas zahvatilo snažno grmljavinsko nevrijeme, a po svemu sudeći Ljubuški je pretrpio teške posljedice.

Foto: Hercegovina.info

U poslijepodnevnim satima, snažan grom je udario u cestu koja vodi prema vodopadu Kravice, izazivajući ozbiljnu materijalnu štetu. 

Ovu informaciju je za Hercegovina.info potvrdilo Vatrogasno društvo Ljubuški. Kolika je bila silina udara svjedoči činjenica “da cesta izgleda kao da je granata pala na nju”.

Trenutno na mjestu događaja nalaze se pripadnici Policijske uprave Ljubuški, vatrogasci i pripadnici JP Parkovi. 

Saobraćaj je trenutno zaustavljen, a očekuje se dolazak bagera kako bi se očistile krhotine asfalta i omogućio slobodan prolaz automobilima, prenosi Hercegovina.info.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS