calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mjesta! (FOTO) HITNO OBRAĆANJE OCA OD ŠA! Poslao jasnu poruku Mioninoj porodici nakon što je POZLILO njegovom sinu! NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pjevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva Žbanić: Sarajevo je rijetka slobodna teritorija gdje jevrejski novinar i palestinski književnik mogu pričati bez straha ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pjevačice? Samozadovoljavanje je važno za zdravlje: Koliko često žene masturbiraju? Djevicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene Pogledajte šta vam danas donose zvijezde VIMBLDON 2024. Đoković: Reagujem kada se pređe granica! “Svakoga ću da pogledam u oči i mirno spavam” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pjevačica otkrila šta joj je najvažnije! Maja kao nikad prijetila Stanislavu: Ne kezi se, ološu Počinju spektakli na Evropskom prvenstvu: Od 18 sati sastaju se Španija i Njemačka, a tri sata kasnije Portugal i Francuska SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI Uskoro počinje obnova glavne sarajevske ulice NOKAUT! DISKVALIFIKACIJA PRED SAM KRAJ RIJALITIJA!? Miljana i Zola napravili lom Konobari u Neumu zbog djevojaka pretukli Sarajlije (VIDEO) DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL 2024: O Biku neko sanjari, Lava i Škorpiju očekuje dobra nagrada MATORA NAŠLA NOVU DJEVOJKU U RIJALITIJU: Kamere uhvatile strastvene poljupce, sve puca od ljubavi…

UČESNIK “ELITE” OPLJAČKAO KARIĆEVU VILU NA ZVEZDARI? Nestale skupocjene stvari, Stefan javno otkrio O KOME SE RADI!

Objavio: RHT
20/10/2023 12:40 PM

Bivši učesnik rijaltiija, Stefan Karić, u jednom intervjuu javno je optužio aktulenog učesnika “Elite” Luku Majčicu da mu je, kako on tvrdi, uzeo neke stvari iz kuće. 

Foto: Printscreen/Instagram

– Ja taj period nisam bio kod kuće, a on je iz moje kuće izašao ponjevši te naočale – objašnjava Stefan, koji je Majčicu optužio da mu je iz kuće ukrao garderobu i obuću.

 Ima tu još nekih stvari koje sam vidio na njemu, pa sam se iznenadio, ali nema veze. Izaći će, pa ćemo vidjeti, mentolčina! Garderobu, patike, nebitno… Ima stvari koje sam mu dao, ima stvari koje sam rekao da mi ne dira, ali nema veze – zaključio je Stefan za Pink.rs.

Foto: Printscreen instagram

Također, Bijeloj kući se spekulisao da je Stefan Luki poklonio naočale, koje je dobio od Mensura Ajdarpašića, a da je sve to u cilju kako bi bivšeg prijatelja – provocirao. Naime, Luka je sinoć u emisiji “Elita” priznao kako je do sad znao da nekad nešto ukrade, ali kako je istakao, to nije radio kod Karića. 

Podsjetimo, Stefan je prije dva dana priznao da je otpočeo novu ljubavnu vezu, a juče su se u javnosti pojavile i fotografije njegove sadašnje djevojke.

BONUS VIDEO:

Izvor: Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS