calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! ANA KORAĆ ISKOPIRALA SORAJU?! Svi pričaju o njenim obrvama, ogromne su, komentari se samo nižu, fotka se širi mrežama Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale

Džejla Ramović otvorila dušu o raskidu veze i priznala zašto je otišla iz Španije: VEĆ PET DANA PLAČEM!

Objavio: RHT
18/10/2023 11:19 PM

Kada je privatni životu u pitanju, pjevačica Džejla Ramović obavijena je velom misterije, te je jedna od glavnih tema medija i javnosti njen ljubavni status.

Foto: ATAImages

Sada je otvorila dušu, pa se prvo dotakla odlaska iz Španije na naše prostore.

– Nisam ja samo u Srbiji, poslovno sam ovdje, ali sam dosta vremena u Sarajevu. Donedavno sam živela u Barseloni, a sad sam se vratila na staro. Sad je mnogo lakše, imam onlajn predavanja, laptop je stalno sa mnom. Roditelji žele da završim fakultet, nikad nisam ni htjela da prekinem. Svjesni su da je bolje da studiram onlajn, roditelji su od početka vjerovali u mene, imamo zdrav odnos – istakla je Džejla.

Foto: Printscreen Instagram

– Nisam zaljubljena, ali sam bila. Nije me uzdrmao raskid. Na nekim poljima ide, a na nekim ne. Promjenljiva je situacija. Nemam tip, ali mora da bude ambiciozan i da se trudi, da radi. Mora da bude jači od mene emotivno. Ja evo pet dana već plačem. Za sve ikad! Šta god vidim, šta god pročitam, baš sam ranjiva ovih dana – priznala je Džejla za “Blic”.

Otkrila je i šta misli o koleginici Aleksandri Prijović.

– Bila sam u Beogradu na njenom koncertu, ići ću na još jedan. To je jedan ogroman uspjeh. Otići ću i na sarajevski koncert. Ona ima koncerte i u Nišu! Vredi otići na tako nešto – rekla je Ramović, pa zapjevala Aleksandrin hit “Sve po starom”.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS