calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

RASTA DONIO VAŽNU ODLUKU ZA KĆERKICU TARU: Preuzeo na sebe da joj plaća školovanje do kraja njenog obrazovanja

Objavio: RHT
18/10/2023 4:00 PM

Reper Stefan Đurić Rasta veoma je brižan otac i kćerkicu Taru prosto obožava i uživa u svakom trenutku s njom.

Kako su mediji prenijeli, Rasta i Ana su odlučili da kćerku upišu u pripremnu školu kod Ljubivoja Ršumovića u Sopotu. Kako saznajemo od izvora bliskom reperu, Rasta je preuzeo na sebe da plaća Tarino školovanje, od početka pa do kraja njenog školovanja.

– Nisam je mnogo razmazio, korektan sam prema njoj. Nikada nisam vikao na nju ili podigao ruku. Čudno mi je što sam ja neko koga ona najviše poštuje… Moj uticaj na nju je veliki – izjavio je nedavno Rasta.

Podsjetimo, godinu dana u toj ustanovi koštati 5.500 eura! Čuveni pjesnik Ljubivoje Ršumović ispričao je da mu je drago što je Ana upisala svoje dijete u vrtić koji je nazvan po njemu.

-Radim sa djecom, recitujem im pjesmice, učim ih da pišu… Nauče oni od nas mnogo, ali i mi od njih. Cijeli život sam želio da budem učitelj zahvaljujući mojoj učiteljici u Ljubišu, koja je bila divna i eto, san mi se ostvario. Odlično je što je Ana upisala kćerkicu u ovu ustanovu, siguran sam da će joj biti lijepo i da će naučiti mnogo lijepih i korisnih stvari. U ovoj školi se mnogo pažnje posvećuje sportovima, pa sva djeca, od onih najmlađih do najstarijih, imaju instruktore i trenere za fudbal, košarku, balet… – priča pjesnik.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS