calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu

POTPUNO RASTROJSTVO Miljana FEKALIJAMA mazala imanje – ukućanima se želudac okrenuo?

Objavio: RHT
17/10/2023 9:19 PM

U toku porodičnog sastanka Nenad Macanović Bebica prvi je otkrio šta mu smeta, prilikom čega je istakao da mu aljkavost i nemar Miljane Kulić posebno idu na živce.

Foto: Printscreen

Malo je reći da su optužbe bile prilično teške i opake. Naravno, on nema nikakve dokaze za ono što govori, ali svakako i sama pomisao na ovako nešto, uistinu je grozna.

– Moram samo da kažem da neki ne shvataju ozbiljno da ukoliko nisu jedni od njih, ne upadaju u kuću odabraih. Miljana je opet ušla, a rečeno je da ne smije. Teodroa se namučila da očisti toalet, koji je Miljasna urnisala svojim fekalijama. Ona nije dužna da ide i čisit za nekim – kazao je Bebica.

– Ja nikada ne ostavljam smrad i prljavšinu iza sebe, da se razumemo – kazala je Miljana.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:

(hypetv.rs/sd)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS