calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

DADILJA POKRALA KULIĆE U NIŠU! Uzela Sinišinu BURMU pa je nosila kod VRAČARE! Bebica umalo izvukao deblji kraj

Objavio: RHT
17/10/2023 6:40 PM

Miljana Kulić prizala kakava se filmska scena odigrala u Nišu, kada je njihova tadašnja dadilja pokrala zlato iz njihove porodične kuće. Da stvar bude još gora, ta dadilja je nosila njihove stvari kod vračare, a Miljaninom ocu Siniši Kuliću je posebno naškodila.

 -Što se tiče Bebice, on je sa mnom obilazio sve manastire i vozio je moju majku na kontrole. Mislila sam da će Marija umrijeti, te sam išla kod jedne žene, kako bi mi pomogla. U Mijajlici se nalazi ta žena, isključivo pomaže ljudima. Bebica je moju majku i mene vozio svuda. Što se tiče dadilje Klare, mi smo upoznali tu ženu napolju, njen muž je bio poznanik s mojim ocem. Ona je dobro je to radila. Moj otac je primijetio jedne večeri da mu nema zlatne burme s vjenčanja s mojom majkom, a ona je priznala da ju je ukrala. Poslije toga je pričala da smo bili nasilni prema njoj, a to nije istina. Istina je da je očevu burmu nosila kod vračare – rekla je Miljana, a Bebica je priznao da su Kulići dobro upoznati sa crnom magijom.

– Ne znam šta si radila kod te žene u Mijajlici. Tvoja sestra i ti ste ulazile unutra. Tvoju majku sam svuda vozikao. Neki moji prijatelji su željeli da idu da vide da li imaju neke magije, a čovjek me je pitao da li imam neku plavu jaknu, prilikom čega je rekao da ako imam nešto unutar nje, da to spalim. Kad sam otvorio neki džep, unutra su bile neke mrvice zamotane. Zna se da je momak tvoje sestre završio u zatvoru, a zbog čega se to desilo?!

Nakon toga Miljana je ušla u žučnu raspravu sa Nenadom, te istakla da će biti tužen za sve laži što plasira o njoj i njenoj porodici.

– Ovo su sve patološke laži što priča Bebica. Kako je ovo laž, tako i njegova tvrdnja da sam bila intimna sa četvoricom. Napolju postoji klip gdje mi je povučena posteljina s mene, a to je momenat kada smo bili kod Ivice, a to veče sam spavala sa Lazarom Čolićem Zolom – kazala je Miljana.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS