calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Goran Ivanišević tuži bivšu: ‘Usudio sam se tražiti novac koji sam zaradio i postao sam nasilnik’

Objavio: RHT
17/10/2023 4:00 PM

Bivši teniser Goran Ivanišević šokirao je ponoćnim statusom u kojem je objavio da od bivše supruge Tatjane Dragović  traži novac koji je zaradio prije i nakon braka. Nacional piše da je sud nakon njegovih tužbi protiv bivše supruge, ali i kćerke, Tatjani blokirao svu imovinu.

Navode da je Goran pokrenuo više postupaka s ciljem da bivšoj supruzi oduzme dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma. Uz to, postupak je navodno pokrenuo i protiv kćerke Amber te traži polovicu stana koji joj je poklonila Tatjana. 

Pobjednik Vimbldona oglasio se na svojim društvenim mrežama. 

– Ovako…onoga trenutka kada sam se usudio tražiti novac koje sam zaradio prije i tokom braka, koje je T.D prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T.D osvojila Vimbldon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi. Za sva pitanja i ostalo, javite se mojim advokatima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću  koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran – napisao je Ivanišević, trener Novaka Đokovića.

(24sata.hr)
BONUS VIDEO:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS