calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura

Uzeo stvar u svoje ruke! Ovim predmetom PRETUKAO MUŠKARCA koji mu je silovao kćer

Objavio: RHT
17/10/2023 11:40 AM

Optužen je za seksualne delikte i prijetnje te je sudac izdao nalog za hapšenje.

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Priveden je i otac mlade djevojke koji mora odgovarati za nanošenje tjelesnih povreda. Nakon što ga je policija ispitala, pušten je na slobodu.

U minhenskoj četvrti Berg am Laim došlo je prošlog četvrtka do zločina. No, policija je izvijestila kako je prije hapšenja 37-godišnjaka, došlo do fizičkog obračuna između njega i oca žrtve, piše Fenix Magazin.

Prema saznanjima policije, 19-godišnjakinja i muškarac (37) boravili su zajedno u stanu. Muškarac je navodno premlatio djevojku i prisilo je na seksualne radnje. Djevojka je uspjela napustiti stan, ali ju je on pratio.

Počeli su se prepirati, a muškarac joj je oštrim predmetio prijetio. Tada je djevojka javila svome ocu gdje je te je on krenuo prema njoj. Zvao je i policiju koja je stigla s pet vozila.

Prije policije, stigao je otac koji je drvenom palicom pretukao 37-godišnjaka koji je kasnije optužen za seksualne delikte i prijetnje te je sudac izdao nalog za hapšenje.

Priveden je i otac mlade djevojke koji mora odgovarati za nanošenje tjelesnih povreda. Nakon što ga je policija ispitala, pušten je na slobodu.

BONUS VIDEO:

Izvor: Hypebih.ba/Danas.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS