calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

DOŽIVIO JE VELIKU TRAGEDIJU: Dečko Tanje Savić je mnogo propatio, pjevačica otkrila OVE DETALJE iz njegovog djetinjstva: “Kada je imao 12 godina…”

Objavio: RHT
16/10/2023 12:40 PM

Pevačica Tanja Savić nedavno je otkrila da je u vezi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Bešićem – Mukijem. 

Pjevačica se od tada ne odvaja od svog novog dečka, a nedevno je gostovala u jednoj emisiji gdje je progovorila o odnosu sa Mukijem, ali i o teškim situacijama iz njegovog privatnog života o kojima on jako rijetko govori.

Naime, nakon što su mediji pisali da Tanjina majka ne podržava vezu kćerke, pojavila se i priča da i Mukijev otac također nije sretan zbog njegovog izbora. Međutim, Savićeva je sada izjavila da to nije istina i da je Muki nažalost još kao mali doživio veliku tragediju, kada je sa 12 godina ostao bez oca.

– Pisalo se da od mog partnera otac ne odobrava našu vezu. Međutim, njemu je otac preminuo kad je on imao 12 godina. To mu je donijelo tu borbenost i sve ono što je danas – rekla je pjevačica.

Podjsetimo, Muki je rodom iz Bijeljine, a živio je u Njemačkoj i Belgiji, dok sada živi i radi u Americi. Iako je njihova veza otkrivena još početkom godine, pjevačica ju je tek prije nekoliko dana potvrdila.

– Jeste li ikad zastali i pomislili: „Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se“ – navela je Tanja na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Izvor: Hypetv.rs/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS